Τρίτη 30.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πού θα βρείτε τα πιο φρέσκα θαλασσινά για το τραπέζι της Σαρακοστής!

ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ
12 Μαρτίου 2024 / 14:16
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Παρακάτω θα βρείτε τα εκλεκτότερα και πιο φρέσκα θαλασσινά και οστρακοειδή αλλά και όλα τα καλούδια για το τραπέζι σας! Και... μ΄ένα τηλεφώνημα ήρθαν σπίτι σας!

Πρωταγωνιστικό ρόλο στο νηστίσιμο τραπέζι της Σαρακοστής έχουν τα θαλασσινά & οστρακοειδή, ο ταραμάς και η λαγάνα, πολλά λαχανικά και όσπρια, ο χαλβάς και φυσικά τα αθάνατα ελληνικά αποστάγματα που συνοδεύουν άψογα όλα τα παραπάνω.

Στα παρακάτω καταστήματα θα βρείτε τα εκλεκτότερα και πιο φρέσκα θαλασσινά και οστρακοειδή αλλά και όλα τα καλούδια για το τραπέζι της Σαρακοστής.

ΚΑΖΙΑΝΗΣ – CASH & CARRY

Τα σούπερ μάρκετ ΚΑΖΙΑΝΗΣ σας προσφέρουν όλα τα απαραίτητα για το καλάθι της Σαρακοστής και όχι μόνο. Με καταστήματα σε όλο το νησί θα βρείτε ελιές, τουρσιά και ντολμαδάκια, όσπρια και όλα τα συνοδευτικά που απογειώνουν τη νοστιμιά του τραπεζιού με την πιπεράτη, ξιδάτη ή λεμονάτη γεύση τους.

Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα του καταστήματος βρίσκοντας όλα καλούδια για το σαρακοστιανό τραπέζι πατώντας εδώ

 

Corfu Fresh Fish - Κωνσταντίνος Κωνστάντης

 

Tα θαλασσινά έχουν την τιμητική τους. Μεγάλη ποικιλία σε οστρακοειδή και μαλάκια, μύδια, γαρίδες, χταπόδι, καλαμάρια, σουπιές αλλά και φρέσκα ψάρια όπως λιθρίνια, σκορπιοί, μπαρμπούνια, τσιπούρες λαβράκια, σαργοί. Καθημερινά κοντά σας έως το μεσημέρι με το χαμόγελο του Κωνσταντίνου να σας υποδέχεται για το καλύτερο μενού στο τραπέζι σας.

Λαϊκή Αγορά,  Λοχ. Σπυρίδωνος Βλάικου 1 - τηλέφωνο 694 243 2012

 

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟ ΙΧΘΥΣ

Το μυστικό για ένα επιτυχημένο σαρακοστιανό τραπέζι είναι η ποιότητα και αυτήν θα την βρείτε μόνο στο κατάστημα μας..!! Ιχθυοπωλείο ΙΧΘΥΣ στου Τζάβρου μετά τα φανάρια!Τηλέφωνο παραγγελιών 2661090627 6970258702.

Επίσης στο Olga's Fish Corner εντός του Ιχθυοπωλείο Ιχθύς θα βρείτε όλα τα καλούδια μας έτοιμα μαγειρεμένα με αγάπη από εμάς για όσας!!

Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε μαζί την 25η Μαρτίου με τον παραδοσιακό μπακαλιάρο σκορδαλιά, χόρτα βραστά, σουπιές τσιγαρέλι, ψάρια ψητά και άλλα πολλά!

Ωράριο καταστήματος: 8:00-16:00μμ. - Τηλέφωνο παραγγελιών 2661099131

 

Ιχθυοπωλείο Christos Corfu FRESHFISH

 

Στην τοπική αγορά της Κέρκυρας εδώ και 18 χρόνια, το φρέσκο ψάρι του κ Χρήστου έχει την τιμητική του καθημερινά από τους κερκυραίους. Προσφέρει αυθημερόν παράδοση. Κοντά σας με ότι θαλασσινό επιθυμήσει η ψυχή σας για το σαρακοστιανό τραπέζι, ολόφρεσκο και καθαρισμένο εάν το θέλετε φτάνει μέχρι την πόρτα του σπιτιού σας. 

Δημοτική Λαϊκή Αγορά Κέρκυρας - Τηλ Επικοινωνίας 6982285962

 

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟ ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ

 

Το ιχθυοπωλείο και η περίφημη τράτα της Αγίας Κυριακής αποτελούν συνώνυμο του καλού και φρέσκου ψαριού για περισσότερα από 30 χρόνια.  Χταπόδι, καλαμάρια, οστρακοειδή, όπως επίσης και φρέσκα ψάρια, τσιπούρες, μπακαλιάρος, λιθρίνια, μπαρμπούνια, κουτσομούρες κ.ά. Και το σημαντικότερο μπορείτε να ζητήσετε τα πάντα, καθαρισμένα και στο χώρο σας. Για διαθεσιμότητα, παραγγελίες και delivery τηλεφωνήστε στο 6943710430.

Δημοτική Λαϊκή Αγορά Κέρκυρας

 

ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΟΥΠΑΣ - Με παράδοση από το 1985 στο φρέσκο ψάρι

Το Ιχθυοπωλείο ΣΤΟΥΠΑΣ παρέχει τεράστια ποικιλία και δωρεάν παράδοση θαλασσινών στο χώρο σας! Γαύρος, λαυράκια, τσιπούρες, σαρδέλα, μπακαλιάρος κ.ά. όπως επίσης για την Σαρακοστή  χταπόδι, οι σουπιές, θράψαλα, καλαμάρια, γαρίδες και όλα τα οστρακοειδή. Στην Δημοτική Λαϊκή Αγορά Κέρκυρας

Τηλ Επικοινωνίας 6941649017

 

Corfu Fishmonger - The Boutique

Όλα τα ψαρικά, κουτσομούρες, σαρδέλες, λιθρίνια, μπαρμπούνια αλλά και όλα τα Σαρακοστιανά,  αστακοί, οι γαρίδες, καραβίδες, καβούρια, οστρακοειδή κ.ά.  ζωντανά και ευωδιάζουν θάλασσα.

Λοχ. Σπυρίδωνος Βλάικου 5 απέναντι από την Λαϊκή Αγορά τηλέφωνο για παραγγελίες  6973 058 071

 

Ιχθυοπωλείον Γιώργος

Στο ιχθυοπωλείο θα βρείτε καθημερινά από το πρωί έως τις 18:30 (εκτός Κυριακής) όλα τα είδη ψαρικών, σαρδέλες, τσιπούρες, λαυράκια, γαύρο, κουτσομούρες, μπακαλιάρους. οστρακοειδή, χταπόδια, γαρίδες, σουπιές. Εξυπηρέτηση καθημερινά με αυθημερόν παράδοση στο χώρο σας έτοιμα καθαρισμένα.

Διεύθυνση Εθνική Λευκίμμης  74 -  Τηλέφωνο 2661400844 και 6986224364

ΦΩΤΟ@viva.gr

Σας ευχόμαστε καλή Σαρακοστή με υγεία & υπέροχες γεύσεις!

 

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.