Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κέρκυρα μέχρι τη Δευτέρα 11/03

ΦΕΛΙΞ ΛΑΜΕΣ
09 Μαρτίου 2024 / 10:14
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Για εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης στην οδό Φελίξ Λαμές

ΚΕΡΚΥΡΑ. Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση στάθμευσης) ανακοίνωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων στην οδό Φελίξ Λαμές από την συμβολή αυτής με την Ε.Ο. Κέρκυρας-Παλαιοκαστρίτσας έως και την συμβολή της με την Επαρχιακή Οδό Κέρκυρας-Πέλεκα, από την 07:00 ώρα του Σαββάτου 09/03/2024 έως και την 07:00 ώρα της Δευτέρας 11/03/2024, για εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης στην οδό Φελίξ Λαμές.

Η ανάδοχος του έργου έχει την ευθύνη της τοποθέτησης της σήμανσης και της απρόσκοπτης και ταχείας διέλευσης από τους κλειστούς δρόμους οχημάτων έκτακτης ανάγκης και θα μεριμνήσει για την εξυπηρέτηση οχημάτων ατόμων με αναπηρία που διαμένουν στην περιοχή.

Οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις του Ν. 2696/99 «Περί κυρώσεως του κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας» όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει, η δε εφαρμογή της ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.