Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Απεργούν στις 28 Φλεβάρη και οι τραπεζικοί υπάλληλοι

Απεργία
27 Φεβρουαρίου 2024 / 09:54

«Στέλνουμε ισχυρό μήνυμα αποφασιστικότητας και αγώνα. Συγκέντρωση Τραπεζουπαλλήλων στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας, στις 11 το πρωί»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τη φωνή τους με όλους τους εργαόμενους και συνταξιούχους ενώνουν και οι τραπεζικοί υπάλληλοι, όπως ανακοίνωσε η Νομαρχιακή Κέρκυρας της ΟΤΟΕ:

«Συμμετέχουμε μαζικά στην απεργία που προκήρυξε η ΟΤΟΕ, στις 28/02/2024

Απεργούμε γιατί, για τρίτο συνεχόμενο χρόνο οι εργαζόμενοι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα σαρωτικό κύμα ακρίβειας, που απομειώνει δραστικά την αγοραστική δύναμη των μισθών μας και υποβαθμίζει την ποιότητα της ζωής μας.

Πλέον το κυβερνητικό αφήγημα περί δήθεν εισαγόμενης ακριβείας έχει καταρρεύσει προ πολού. Βιώνουμε καθημερινά την απληστία της αγοράς η οποία μετατρέπει την καθημερινότητα μας σε μια αδιάκοπη μάχη για επιβίωση.

Απαιτούμε την επαναφορά στην κανονικότητα με την πλήρη κατάργηση  της Πράξης Υπουργικό Συμβουλίου 6/2012, χωρίς την επιλεκτική διατήρηση κάποιων διατάξεων.

Διεκδικούμε ουσιαστικές συλλογικές συμβάσεις που να καλύπτουν τις ανάγκες που απαιτεί η εποχή μας.

Στις 28 Φλεβάρη στέλνουμε ισχυρό μήνυμα αποφασιστικότητας και αγώνα. Συγκέντρωση Τραπεζουπαλλήλων στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας, στις 11 το πρωί».