Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κέρκυρα: Μετά το Συνέδριο θα εκλεγούν τα νέα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
18 Φεβρουαρίου 2024 / 11:12
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΙΤΗΣ

Αρχικώς, κατά την εκδήλωση με ομιλητή το Γιώργο Τσίπρα ανακοινώθηκε ότι οι εκλογές θα γίνονταν αυτήν τη Κυριακή, όμως πρυτάνευσαν άλλες σκέψεις και οι αρχαιρεσίες μεταφέρθηκαν

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε δύο, το πολύ τρεις εβδομάδες θα γίνουν τελικά οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Κέρκυρα και της εκλογής Συντονιστή Νομαρχιακής Επιτροπής. Αρχικώς, κατά την εκδήλωση με ομιλητή το Γιώργο Τσίπρα ανακοινώθηκε ότι οι εκλογές θα γίνονταν αυτήν τη Κυριακή, όμως πρυτάνευσαν άλλες σκέψεις και οι αρχαιρεσίες μεταφέρθηκαν ευ ευθέτω χρόνω μετά το συνέδριο, όπως άλλωστε και το αναπτυξιακό περιφερειακό συνέδριο που προγραμματίζεται από το κόμμα.

Όσο για τους αντιπροσώπους στο συνέδριο, ο κατάλογος των ονομάτων είναι έτοιμος και αναμένεται η έγκριση του από την ηγεσία του κόμματος, ώστε να ανακοινωθεί.

Υπενθυμίζεται ότι το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει την ερχόμενη Πέμπτη 22/02 στο γήπεδο του Tae Kwon Do και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 25/02. Οι εσωκομματικές διαδικασίας για την επιλογή των συνέδρων πραγματοποιούνται αυτό το Σαββατοκύριακο στις τοπικές οργανώσεις του κόμματος με φυσική παρουσία.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΙΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.