Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στις 21/02 θα δικαστεί η Βρετανίδα που συνελήφθη για παραβάσεις νόμου ευζωίας αλόγων

ΣΥΛΛΗΨΗ
10 Φεβρουαρίου 2024 / 14:44
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Είχε συλληφθεί στις 08/02 το μεσημέρι από αστυνομικούς του Α.Τ. Αχιλλείων και μετά από διερεύνηση καταγγελίας διαπιστώθηκε ότι η νεαρή κοπέλα διατηρούσε σε κτήμα της στο Αλευροπάρι εφτά άλογα χωρίς ωστόσο να τηρεί τους κανόνες ευζωίας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δεκαπενθήμερη αναβολή προκειμένου να δικαστεί ζήτησε και πήρε η 27χρονη Βρετανίδα που συνελήφθη στις 08/02 για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ευζωίας των ζώων.  Υπενθυμίζεται ότι είχε συλληφθεί στις 08/02 το μεσημέρι από αστυνομικούς του Α.Τ. Αχιλλείων και μετά από διερεύνηση καταγγελίας διαπιστώθηκε ότι η νεαρή κοπέλα διατηρούσε σε κτήμα της στο Αλευροπάρι εφτά άλογα χωρίς ωστόσο να τηρεί τους κανόνες ευζωίας.

Παραπέμφθηκε να δικαστεί το Σάββατο 10/02. Μέσω του δικηγόρου της, πήρε αναβολή εκδίκασης για την Τετάρτη 21/02.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Ελλάδα υπάρχει ένας και μόνο ιππίατρος που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη από τον οποίο αναμένονται τα απαραίτητα έγγραφα για την εκδίκαση της υπόθεσης.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.