Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνελήφθησαν δύο άτομα που έκλεψαν ψυχοτρόπα χάπια από φαρμακείο

Κλοπή
05 Φεβρουαρίου 2024 / 11:32

Είχαν διαρρήξει ακόμα δύο επιχειρήσεις

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δύο άτομα, ένας 31χρονος αλλοδαπός και ένας 38χρονος Έλληνας συνελήφθησαν, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, χθες (04.02.2024) από περιπολίες αστυνομικών Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας.

Μετά από σχετική κλήση στο κέντρο επιχειρήσεων (100) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας, εντοπίστηκε αρχικά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και συνελήφθη ο 31χρονος αλλοδαπός, τη στιγμή που είχε διαρρήξει κομμωτήριο, στην πόλη του νησιού, και είχε αφαιρέσει ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, προέκυψε ότι, ο 31χρονος μαζί με τον 38χρονο Έλληνα συνεργό του- ο οποίος εντοπίστηκε στη συνέχεια και συνελήφθη, μετά από αναζητήσεις αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.- διέρρηξαν φαρμακείο και ξενοδοχείο, το χρονικό διάστημα από πρώτες πρωινές ώρες έως το μεσημέρι χθες (04.02.2024), σε περιοχή περιφερειακά της πόλης της Κέρκυρας, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, πληθώρα ναρκωτικών και ψυχοτρόπων δισκίων, καθώς και αλκοολούχα ποτά.

Προανάκριση πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας, στο πλαίσιο της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ο αφαιρεθείς ηλεκτρονικός υπολογιστής, καθώς και το μεγαλύτερο μέρος των ναρκωτικών και ψυχοτρόπων δισκίων.    

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

*ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ