Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τα άγονα μαθητικά δρομολόγια στη συνάντηση του Γ.Ζήκου και της διοίκησης Υπεραστικού ΚΤΕΛ

ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ
31 Ιανουαρίου 2024 / 15:50

Ζήκος: Αναγκαιότητα μέριμνας για την άμεση εξυπηρέτηση των αδιάθετων δρομολογίων

ΚΕΡΚΥΡΑ. (ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΙΝ) Την Τρίτη 30/1 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων συνάντηση του Γιάννη Ζήκου εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου Υγείας – Παιδείας της ΠΙΝ με τον Πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Κέρκυρας Αναστάσιο Τσιμπούλη και τον Προϊστάμενο Κίνησης Σπύρο Καρδακάρη.

Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα με επίκεντρο της συζήτησης το ζήτημα των σχολικών μεταφορών.

Ο κ. Ζήκος αναφέρθηκε στην προτεραιότητα της περιφέρειας στη μεταφορά του συνόλου του μαθητικού πληθυσμού των νησιών μας, καθώς το Υπεραστικό ΚΤΕΛ αποτελεί το σημαντικότερο συγκοινωνιακό φορέα μεταφοράς των μαθητών και με δεδομένη την κοινωνική ευαισθησία που επιδεικνύει σε πολλά ζητήματα, όπως και στις μαθητικές μεταφορές, επισήμανε την αναγκαιότητα μέριμνας για την άμεση εξυπηρέτηση των αδιάθετων δρομολογίων.

Στην διάρκεια της συνάντησης έγινε ανταλλαγή απόψεων, αναλύθηκαν υπάρχουσες ανάγκες, αναζητήθηκαν και προτάθηκαν λύσεις.

Η διοίκηση του υπεραστικού ΚΤΕΛ Κέρκυρας επέδειξε ενδιαφέρον για την επίλυση των προβλημάτων που αφορούν τη μετακίνηση των μαθητών και διάθεση συνεργασίας, στο πλαίσιο της παροχής ποιοτικών, σύγχρονων και ασφαλών υπηρεσιών μεταφοράς του μαθητικού πληθυσμού και του επιβατικού κοινού συνολικά.

 

ΦΩΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ