Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνεχίζει, μέσω του νέου ΕΣΠΑ, τη λειτουργία του, το Κέντρο Κοινότητας του Κεντρικού Δήμου

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ
30 Ιανουαρίου 2024 / 15:25

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Μέριμνας Χρήστος Σκούρτης και τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά ενημέρωσαν το κερκυραϊκό κοινό για τα επιδόματα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Δράση δρόμου ευαισθητοποίησης και  ενημέρωσης, με στόχο τη γνωστοποίηση της συνέχισης λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (29/01).

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Μέριμνας του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, Χρήστος Σκούρτης και τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά ενημέρωσαν το κερκυραϊκό κοινό για τα  επιδόματα, τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τους τοπικούς και μη φορείς διασύνδεσης και παραπομπής.

Η συνέχιση  της λειτουργίας του «Κέντρου Κοινότητας Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων» αποτελεί ένα έργο που συγχρηματοδοτείται από εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ιόνια Νησιά», στα πλαίσια του ΕΣΠΑ 2021-2027.

 

ΦΩΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ ΝΗΣΩΝ