Τρίτη 30.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αγανάκτηση για τα «κουτσουρεμένα» δρομολόγια στους Περουλάδες

ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ
30 Ιανουαρίου 2024 / 14:47

Το πρόβλημα γνωστοποιεί κάτοικος του χωριού ζητώντας να βελτιωθεί η συγκοινωνιακή σύνδεση

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στα όρια τους βρίσκονται οι κάτοικοι των Περουλάδων για τη συγκοινωνιακή σύνδεση του χωριού τους, μετά τον περιορισμό των δρομολογίων από το υπεραστικό ΚΤΕΛ Κέρκυρας.

Μάλιστα το θέμα γνωστοποιεί με επιστολή που απευθύνεται προς το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Κέρκυρας, τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, τον Δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Περουλάδων, κάτοικος του χωριού.

Όπως επισημαίνεται στην επιστολή που κοινοποίησε στην "Ε":

Αγαπητοί κύριοι, με λύπη μου και με μεγάλη αγανάκτηση σας ενημερώνω ότι η συγκοινωνία που εξυπηρετεί το υπεραστικό ΚΤΕΛ Κέρκυρας το χωριό Περουλάδων είναι εντελώς ανεπαρκής και σχεδόν ανύπαρκτη, αφού τα δρομολόγια προς τους Περουλάδες έχουν περιοριστεί εντελώς αναίτια στο ελάχιστο και η επιβεβαίωση του γίνεται μέσα από τις αναρτήσεις των δρομολογίων στη σελίδα του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Κέρκυρας.

Θεωρώ ότι το 2024 είναι εντελώς απαράδεκτη και παράλογη αυτή η κατάσταση και η λογική και θα πρέπει να αλλάξει το ταχύτερο για να εξυπηρετούνται και οι κάτοικοι των Περουλάδων, αφού η απόσταση από το Σιδάρι που έχει καθιερωθεί σαν αφετηρία πλέον του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Κέρκυρας, είναι μόνο 4 χιλιόμετρα και είναι πολύ φαιδρό να θεωρείται αυτή η απόσταση αιτία για οικονομία στο υπεραστικό ΚΤΕΛ Κέρκυρας.!

Ευχαριστώ

Κωνσταντίνος Κουβαράς

Κάτοικος Περουλάδων,  Δήμου Βόρειας Κέρκυρας

 

ΦΩΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΡΧΕΙΟ