Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην κοπή πίτας του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Κέρκυρας παραβρέθηκε ο Γ. Ζήκος

Ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος υπεύθυνος Τομέων Υγείας- Παιδείας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων
ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
24 Ιανουαρίου 2024 / 10:14

Ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος υπεύθυνος Τομέων Υγείας- Παιδείας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ). Στην εκδήλωση κοπής τις πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Κέρκυρας (Ι.Ο.Κ), παραβρέθηκε ο κ. Γιάννης Ζήκος, εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος υπεύθυνος Τομέων Υγείας- Παιδείας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ι.Ο.Κ στο Μανδράκι Παλαιού Φρουρίου την Κυριακή 21/01/2024 με τη συμμετοχή του προέδρου κ. Μαρουλάκη και του Δ.Σ, μελών αθλητών και φίλων του ομίλου, ενώ έγινε και η απονομή των πτυχίων στους μαθητές και τις μαθήτριες της 71ης και 72ης σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης.

Ο κ. Ζήκος ευχήθηκε καλή αθλητική χρονιά και εξήρε το σημαντικό έργο που προσφέρει ο όμιλος με τις δράσεις, τις εκδηλώσεις, τις διοργανώσεις, τις συμμετοχές και τις διακρίσεις σε τοπικό, περιφερειακό, πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο προάγοντας τον αθλητισμό και τον πολιτισμό με έμφαση στη λειτουργία των τμημάτων ιστιοπλοΐας για ΑμεΑ και Αιμοδοσίας επισημαίνοντας την στήριξη και την αρωγή της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στο έργο τους.

ΦΩΤΟ@ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ