Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αυλωνίτης: "Κι όμως κάνουμε δουλειά στις Σπέτσες"

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
20 Ιανουαρίου 2024 / 12:51
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

"Ένας απίστευτα ευγενικός άνθρωπος, ο Κασσελάκης, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ, μας κάλεσε στο σπίτι του για δουλειά. Όταν λέμε δουλειά το εννοώ. Να ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ το κόμμα μας και να συνδιαμορφώσουμε το ΝΕΟ πρόγραμμα μας"

ΣΠΕΤΣΕΣ. Ο βουλευτής Κέρκυρας και τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλ. Αυλωνίτης με ανάρτηση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αναφέρθηκε στη διήμερη συνάντηση εργασίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας που πραγματοποιείται στις Σπέτσες, την οποία οργάνωσε ο πρόεδρος του κόμματος Στ. Κασσελάκης. Συγκεκριμένα αναφέρει:

« Κάτι καλό γίνεται στις Σπέτσες.

Μας κάλεσε ο Πρόεδρος του κόμματος μας στο σπίτι του. Στο σπίτι του, στο σαλόνι του δουλεύουμε. Και όταν λέω δουλεύουμε, κυριολεκτώ.

Κοντεύω 5 χρόνια βουλευτής. Δουλειά τέτοια δεν έχω ξαναδεί με τόσο παραγωγικό αποτέλεσμα.

34 βουλευτές με 2 δικαιολογημένες απουσίες.

Τόσα άτομα μένουμε σε ξενοδοχεία των Σπετσών. Διαβάζω σήμερα τα site και είδα λίγο τηλεόραση.

Μα είναι δυνατόν να γράφουν τόσο απίστευτες αστειότητες και ψέματα. Τέτοιες ανακρίβειες και υπερβολές;

Ένας απίστευτα ευγενικός άνθρωπος, ο Κασσελάκης, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ, μας κάλεσε στο σπίτι του για δουλειά. Όταν λέμε δουλειά το εννοώ. Να ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ το κόμμα μας και να συνδιαμορφώσουμε το ΝΕΟ πρόγραμμα μας.

Σε συνέδριο πηγαίνουμε το Φεβρουάριο. Και τη δουλειά αυτή την κάνουμε ΟΛΟΙ.

Αισθάνομαι ότι οι ανθρώπινες σχέσεις μεταξύ μας δυνάμωσαν.

Κάτι καλό γίνεται στις Σπέτσες»

ΦΩΤΟ@fb Αντώνης Πανούτσος

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.