Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνελήφθησαν τρία άτομα σε δύο διαφορετικές υποθέσεις κλοπής στην Κέρκυρα

Συλλήψεις
04 Ιανουαρίου 2024 / 12:21

Στον Εισαγγελέα δύο γυναίκες που έκλεψαν σούπερ μάρκετ και ένας 18χρονος που έκλεψε μοτοσυκλέτα

ΚΕΡΚΥΡΑ.Συνελήφθησαν, τα τελευταία εικοσιτετράωρα, στην Κέρκυρα, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, δύο γυναίκες ελληνικής υπηκοότητας και ένας αλλοδαπός, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθησαν χθες (03.01.2024), το μεσημέρι, δύο γυναίκες, καθώς, λίγη ώρα πριν είχαν αφαιρέσει από σουπερμάρκετ, σε περιοχή περιφερειακά της πόλης της Κέρκυρας, προϊόντα, συνολικής χρηματικής αξίας 665 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους και επιστράφηκαν στον υπεύθυνο της επιχείρησης.

Η δεύτερη περίπτωση, αφορά τον εντοπισμό και τη σύλληψη 18χρονου αλλοδαπού, βραδινές ώρες της Τρίτη (02.01.2024), ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως δράστης κλοπής δίκυκλης μοτοσυκλέτας, που είχε κλαπεί τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (01.01.2024), από την πόλη της Κέρκυρας. Η κλεμμένη μοτοσυκλέτα βρέθηκε εγκαταλελειμμένη, στο πλαίσιο των αναζητήσεων και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη της.

Προανάκριση για τις υποθέσεις πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.