Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δώρα μοίρασε το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ στην Παιδιατρική του Νοσοκομείου

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ
23 Δεκεμβρίου 2023 / 15:13
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

"Χριστούγεννα ημέρες χαράς ημέρες γιορτής για όλους μας και για το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Κέρκυρας επείγον είναι και η χαρά των παιδιών όλου του κόσμου!!"

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Κέρκυρας μοίρασε δώρα ενόψει των Χριστουγέννων σε παιδάκια στην Παιδιατρική Κλινική και στο τμήμα Επειγόντων του Νοσοκομείου Κέρκυρας. Ο πρόεδρος το Σωματείου Χρήστος Κυπριώτης ανέφερε συγκεκριμένα:

«Χριστούγεννα ημέρες χαράς ημέρες γιορτής για όλους μας και για το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Κέρκυρας επείγον είναι και η χαρά των παιδιών όλου του κόσμου!!Δωράκια μικρά, δωράκια μεγάλα δωράκια συμβολικά μοιράστηκαν στην Παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου μας καθώς και στα παιδάκια των επειγόντων της παιδιατρικής από τον Άγιο Βασίλη του ΕΚΑΒ Κέρκυρας!!Χρονιά πολλά με υγειά και ευτυχία καλά Χριστούγεννα!!»

ΦΩΤΟ@ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.