Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μητρόπολη: 300 δέματα αγάπης για τους δικαιούχους των κοινωνικών παντοπωλείων

Ιερά Μητρόπολη
22 Δεκεμβρίου 2023 / 17:02
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Τρόφιμα, κρέας και είδη πρώτης ανάγκης με τη στήριξη πλήθους πολιτών και επιχειρήσεων

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023 η Ιερά Μητρόπολις Κερκύρας, Παξών & Διαποντίων Νήσων διένειμε 300 δέματα αγάπης με τρόφιμα, κρέας και είδη πρώτης ανάγκης για τους δικαιούχους των τεσσάρων κοινωνικών παντοπωλείων, που διατηρεί στο νησί στις περιοχές της κεντρικής, βόρειας και νότιας Κέρκυρας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών & Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος ευχαρίστησε τόσο το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της τοπικής Εκκλησίας και τους απλούς ανθρώπους, οι οποίοι στήριξαν την προσπάθεια, όσο και όλους τους χορηγούς, οι οποίοι χρόνια στηρίζουν τα κοινωνικά παντοπωλεία.

Ιδιαιτέρως ευχαρίστησε τις ενορίες και τα μοναστήρια της Μητροπόλεως, την Ιερά Μονή Βατοπαιδίου, την διεύθυνση των super markets Diellas, τον Ροταριανό Όμιλο Κέρκυρας, το Εργοστάσιο Ξυλείας Ντουροξύλ στην περιοχή των Βελονάδων, τον Κερκυραίο Ιατρό Σπυρίδων Αρταβάνη, τους ΑΧΕΠΑ Κέρκυρας και το Ωδείο Κέρκυρας, τον κύριο Βαγγέλη Καρπατσέλη, σε συνεργασία με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τους επιχειρηματίες στον τομέα του ελαιόλαδου στο νησί μας κυρίους Ανδριώτη Δημήτριο και Γεώργιο, τον Δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας Γεώργιο Μαχειμάρη, τους κυρίους Βάρελη Βασίλειο και Κοτινά Νικόλαο, το ξενοδοχείο Mira mare, το ξενοδοχείο Messonghi Beach Holiday Resort στα Μωραΐτικα, τον κύριο Κουλούρη Σπυρίδωνα, τον Βρεφονηπιακό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Ελένη Μπέλλου, τα super markets Diellas, ΑΒ Βασιλόπουλος, Lidl, Μασούτης, Σκλαβενίτηs, Καζιάνης, το Coop Market στα Μωραΐτικα και όλους όσοι βοήθησαν.

ΦΩΤΟ@ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΠΑΞΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.