Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μικρές «πινελιές» απoμένουν στην ανάπλαση του άλσους- Ενημέρωση το Σάββατο από τη Μ. Υδραίου

Ανάπλαση
22 Δεκεμβρίου 2023 / 13:23
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Παραδίδει την Ανάπλαση του Άλσους Γαρίτσας η απερχόμενη δημοτική Αρχή Κεντρικής Κέρκυρας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Λίγα εικοσιτετράωρα πριν την αλλαγή στο "τιμόνι" στου Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας, η απερχόμενη Δήμαρχος παραδίδει το έργο της ανάπλασης Άλσους Γαρίτσας - Ανεμομύλου.

Αύριο Σάββατο, στις 11 το πρωί στο χώρο εκδηλώσεων του Άλσους Γαρίτσας η Μερόπη Υδραίου δίνει "ραντεβού" ενημέρωσης του κοινού και των κατοίκων της περιοχής για το έργο που ουσιαστικά έχει ολοκληρωθεί.

«Οι εργασίες έχουν φθάσει στο 99%» τονίζει στην "Ε" ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Νίκος Καλόγερος. «Απομένουν μόνον κάποιες μικρές εκκρεμότητες, όπως επαλείψεις και βαψίματα γηπέδων, που δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν τώρα λόγω υγρασίας της εποχής. Απομένει επίσης μια πλακόστρωση, ενώ το γκαζόν είναι ακόμα περιφραγμένο ώστε να προστατεύεται από τα ζώα μέχρι να δυναμώσει. Ο Νίκος Καλόγερος εμφανίζεται εξαιρετικά ικανοποιημένος από την νέα μορφή που έχουν πάρει τα άλση.  

 

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.