Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εξαφανίστηκε 87χρονη από τους Κουσπάδες

ΕΡΕΥΝΕΣ
14 Δεκεμβρίου 2023 / 09:30
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Η εξαφάνισή της δηλώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης από συγγενικό της πρόσωπο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό 87χρονης από τους Κουσπάδες, η οποία αγνοείται από χθες το πρωί.

Επιχειρούν 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα από την Π.Υ. Κέρκυρας, η Κ.Ο.Ε.Δ. της 5ης ΕΜΑΚ με διασωστικό σκύλο καθώς και η Εθελοντική ομάδα ΕΜΕΔ Κέρκυρας.

Συγγενικό της πρόσωπο δήλωσε την εξαφάνισή της το μεσημέρι της Τετάρτης στις Αστυνομικές Αρχές. Η ηλικιωμένη εθεάθη τελευταία φορά από την οικογένειά της το πρωί. Ωστόσο καθότι πάσχει από άνοια, το οικογενειακό της περιβάλλον κινητοποιήθηκε, ώστε να ξεκινήσουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.