Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στην Κέρκυρα για το Κτηματολόγιο ο Υφυπουργός Κ. Κυρανάκης

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ
13 Δεκεμβρίου 2023 / 10:50
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Ομιλητής το απόγευμα σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Δήλωσε την περιουσία σου, δώσε αξία στη γη σου»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην Κέρκυρα βρίσκεται από νωρίς το πρωί της Τετάρτης (13/12) ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για το Κτηματολόγιο, Κώστας Κυρανάκης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της «Ελληνικό Κτηματολόγιο ΑΕ» Στέλιο Σακαρέτσιο και ομάδα υψηλόβαθμων υπηρεσιακών παραγόντων.

Αυτή την ώρα (10.30 π.μ.) ο Υφυπουργός βρίσκεται στο Δικαστικό Μέγαρο Κέρκυρας, όπου πραγματοποιείται σύσκεψη στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας παρουσία του Προέδρου Γιάννη Κοντού, του βουλευτή Κέρκυρας της ΝΔ Στ.Γκίκα και του νέου Δημάρχου Κ. Κέρκυρας Στέφανου Πουλημένου, ενόψει της απογευματινής ενημερωτικής εκδήλωσης με θέμα «Δήλωσε την περιουσία σου, δώσε αξία στη γη σου» στο ξενοδοχείο Corfu Palace.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κέρκυρα ο κ. Κυρανάκης θα επισκεφθεί το Κτηματολογικό Γραφείο, ενώ θα έχει συνάντηση και με τον Πρόεδρο των Συμβολαιογράφων Κ. Γιαννακούρη. Συναντήσεις θα έχει επίσης και με στελέχη της ΔΕΕΠ και ΟΝΝΕΔ.

 

ΦΩΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.