Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Απονομή τίτλου Φίλης του Ιονίου Πανεπιστημίου στην δρ. Μαρία Μάνδυλα

ΑΠΟΝΟΜΗ
11 Δεκεμβρίου 2023 / 14:02
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Για την μακρόχρονη ένθερμη υποστήριξη και συνεργασία της με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο τιμητικός τίτλος της «Φίλης του Ιονίου Πανεπιστημίου» απονεμήθηκε στην Δρ. Μαρία Μάνδυλα-Κουσουνή για την μακρόχρονη, ένθερμη υποστήριξη και συνεργασία της με το ακαδημαϊκό ίδρυμα.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε, στις 8 Δεκεμβρίου, κατά την ημέρα της τελετής της ορκωμοσίας των αποφοίτων της Σχολής Μουσικής και Οπτικοακουστικών Τεχνών του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Η κ. Μάνδυλα -Κουσουνή είναι απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής Αθηνών και του Τμήματος Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, παιδίατρος, ιστορικός και Πρόεδρος της Ιατροχειρουργικής Εταιρίας Κέρκυρας.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ιόνιο Πανεπιστήμιο: Στην καλλιέργεια αυτής της άριστης συνεργασίας έχει συμβάλλει καθοριστικά η Δρ. Μάνδυλα, η οποία ακούραστα και ανιδιοτελώς προσφέρει τους χώρους που στεγάζεται η Εταιρία για ποικίλες δημιουργικές δραστηριότητες, ιδιαίτερα για την διεξαγωγή μουσικοπαιδαγωγικών προγραμμάτων και προγραμμάτων μουσικής στην κοινότητα, ενδυναμώνοντας τον σύνδεσμο ανάμεσα στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο και στην τοπική κοινωνία. Επιπλέον, συμβάλλει ενεργά σε αυτές τις δραστηριότητες με την καλλιεργημένη, ευγενική και γενναιόδωρη προσωπικότητά της. Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο την καλωσορίζει θερμά στην Πανεπιστημιακή του κοινότητα.

 

ΦΩΤΟ ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.