Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Απολογισμός της Ολομέλειας της Δημοτικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Νότιας Κέρκυρας

ΠΑΣΟΚ
10 Δεκεμβρίου 2023 / 14:57

" Την επόμενη μέρα κλιμάκιο της Τ. Ο. Νότιας Κέρκυρας, μαζί με την Όλγα Μαρκογιαννάκη, επισκέφτηκαν το Κέντρο Υγείας Λευκίμμης,όπου τους δέχτηκε η διευθύντρια Κα Πανάρετου και μίλησαν για τα προβλήματα του, εφ’ όλης της ύλης"

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΠΑΣΟΚ ΝΟΤΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ). Έλαβε χώρα την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου στο Καββαδίειο πολιτιστικό κέντρο Αργυράδων, ολομέλεια της Δημοτικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝ.ΑΛ Νότιας Κέρκυρας. Η ολομέλεια πραγματοποιήθηκε με την παρουσία της Όλγας Μαρκογιαννάκη, Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ, του Μέλους της Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Σπύρου Δαφνή, του Γραμματέα της Ν.Ε Κέρκυρας Νίκου Τισαρχόντου και τα Μέλη της Ν.Ε Δέσποινα Κοντομάρη και Ελπίδα Βάρελη, του πρώην Νομάρχη Κέρκυρας Ανδρέα Παγκράτη όπως και της Επικεφαλής του Συνδυασμού «Μένουμε Ιόνιο» και Περιφερειακής Συμβούλου Κέρκυρας Μαρίας Δρυ.

Την διαδικασία την άνοιξε η γραμματέας της Τ. Ο. Νότιας Κέρκυρας Βαρβάρα Σεβδαγιάν, καλωσορίζοντας τους παρισταμένους και πραγματοποίησε απολογισμό των βουλευτικών και αυτοδιοίκητών εκλογών όπως και έναν σύντομο απολογισμό δράσεων της τοπικής οργάνωσης. Κλείνοντας έδωσε το σύνθημα της ενότητας, της εξωστρέφειας και των συνεχών αγωνιστικών δράσεων προς ενημέρωση της κοκοινωνίας. Και έβαλε το πήχη ψηλά εν όψει των ευρωεκλογών.

Στη συνέχεια έγινε αναλυτική εισήγηση για τις πολιτικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ από την Όλγα Μαρκογιαννάκη, με έμφαση στα ζητήματα του πρωτογενούς τομέα και των κατοίκων των περιοχών της επαρχίας. Μίλησε για ισχυρές κοινωνικές δομές, για δημόσια υγεία και παιδεία.

Κατόπιν τοποθετήθηκε το μέλος της κεντρικής επιτροπής Σπύρος Δαφνής, όπου ξεκίνησε την ομιλία του δίνοντας βάρος στη διαδικασία της ολομέλειας και τη σοβαρότητά της. Τόνισε ότι ανοίγεται ένας νέος κύκλος για το κίνημα του ΠΑΣΟΚ και δεσμεύτηκε, ο διάλογος να συνεχιστεί πόρτα πόρτα σε όλες τις γειτονιές της νότιας Κέρκυρας.

Την εκδήλωση την έκλεισε ο γραμματέας της Ν.Ε Νίκος Τισαρχόντου πού προσκάλεσε όλα τα μέλη να παίρνουν μέρος στις δράσεις του κινήματος. Συμφωνήσαμε όλοι ότι το διακύβευμα των ευρωεκλογών θα είναι άλλη μια γροθιά στο κατεστημένο της Ν.Δ , θα είναι η δημοκρατική φωνή απέναντι στην ασυδοσία.

Επίσης την εκδήλωση χαιρέτησαν με επιστολή, ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας Δημήτρης Μπιάνκης και ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Κοινωνικής Ασφάλισης ΠΑΣΟΚ Βασίλης Κουλούρης.

 Την επόμενη μέρα κλιμάκιο της Τ. Ο. Νότιας Κέρκυρας, μαζί με την Όλγα Μαρκογιαννάκη, επισκέφτηκαν το Κεντρο Υγείας Λευκίμμης,όπου τους δέχτηκε η διευθύντρια Κα Πανάρετου και μίλησαν για τα προβλήματα του, εφ’ όλης της ύλης.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο, Βασίλη Χειμαριώτη, -όπου δεσμεύτηκαν και οι δύο πλευρές- ότι θα σταθούν δίπλα στους πολίτες για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου.

Ο αγώνας είναι συνεχής και δεσμευόμαστε ως Οργάνωση της Νότιας Κέρκυρας αλλά και ως κίνημα ΠΑΣΟΚ να είμαστε δίπλα στα σημαντικά θέματα που αφορούν την κοινωνία.

Η παράταξη μας χρειάζεται όλους

ΦΩΤΟ@ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ΝΟΤΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ