Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παράνομη ρίψη σε παλιά χωματερή του Κάβου καταγγέλλουν οι κάτοικοι

ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
24 Nov 2023 / 14:29
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Τα σκουπίδια παραμένουν εντός του απορριμματοφόρου λέει ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ν. Κέρκυρας

ΛΕΥΚΙΜΜΗ. Νέο επεισόδιο σήμερα στο σήριαλ της αποκομιδής στη Νότια Κέρκυρα με τους κατοίκους του Κάβου να καλούν την Αστυνομία για παράνομη ρίψη σκουπιδιών σε παλιά χωματερή, στη θέση «Άρμενος». 

Ήδη η Αστυνομία εξετάζει το περιστατικό, ενώ μιλώντας στην «Ε» ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Νίκος Μπόγδος υποστηρίζει ότι τα σκουπίδια που απομακρύνθηκαν από συγκεκριμένο σημείο του Κάβου δεν εναποτέθηκαν εκεί, όπου καταγγέλλουν οι κάτοικοι, αλλά παραμένουν εντός του απορριμματοφόρου, στο χώρο στάθμευσης του στόλου, στην Άνω Μεσογγή.

Σύμφωνα με τον ίδιο ενόψει του αγώνα δρόμου που διοργανώνεται στην περιοχή με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το συντριβάνι στον Κάβο, απορριμματοφόρο του Δήμου προχώρησε στην απομάκρυνση των σκουπιδιών από το σημείο, ώστε ο χώρος να είναι καθαρός για τους αθλητές και τους θεατές.

Το περιστατικό πάντως διερευνά η Αστυνομία με τους κατοίκους να διαμαρτύρονται για παράνομη μεταφορά σκουπιδιών στην παλιά χωματερή.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.