Σάββατο 04.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έληξε η κατάληψη στο Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Κασσιόπης

ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ
15 Nov 2023 / 09:31
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Μετά από ψηφοφορία των μαθητών αποφασίστηκε το σχολείο να ανοίξει

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έληξε το πρωί της Τετάρτης η κατάληψη των μαθητών στο Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Κασσιόπης, με σημείο αιχμής τις μαθητικές μεταφορές που ακόμη δεν έχουν ξεκινήσει.

Το λουκέτο στο σχολείο μπήκε το βράδυ της Τρίτης (14/11) ωστόσο το θέμα για τη συνέχιση ή μη της κατάληψης, ετέθη σήμερα το πρωί σε ψηφοφορία με την πλειοψηφία των μαθητών να αποφασίζει για τη λήξη της.

Το σχολείο αν και είναι ανοιχτό, προς το παρόν (ώρα 9.30 π.μ.) δεν γίνεται μάθημα.

Σημειώνεται ότι από την έναρξη της σχολικής χρονιάς μέχρι σήμερα, κανένα μαθητικό δρομολόγιο δεν εκτελείται, καθώς όλα βγήκαν άγονα κατά την πρώτη διαδικασία.

Η επαναδημοπράτησή τους από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, ολοκληρώθηκε προ ημερών, όπως και ο έλεγχος των προσφορών που κατέθεσαν οι ενδιαφερόμενοι για τα 39 άγονα δρομολόγια. 

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.