Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κέρκυρα: Δημιουργία Επιτροπής Φίλων της Παλαιστίνης

Νασίμ Αλάτρας
14 Nov 2023 / 14:39

Εκδήλωση για την Παλαιστίνη πραγματοποιήθηκε με ομιλητή τον Νασίμ Αλάτρας, Παλαιστίνιο δημοσιογράφο - Επόμενο ραντεβού στις 17 Νοέμβρη στο Τμήμα Ιστορίας στις 18.00

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πραγματοποιήθηκε με παρουσία δεκάδων ατόμων, το Σάββατο 11 Νοέμβρη, στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας, εκδήλωση συμπαράστασης στην Παλαιστίνη. Σε αυτήν μίλησε ο Νασίμ Αλάτρας, δημοσιογράφος από την Παλαιστίνη, και ακολούθησαν σε θερμό κλίμα ερωτήσεις και τοποθετήσεις από τους παρευρισκόμενους. Στο τέλος αποφασίστηκε η δημιουργία Επιτροπής Φίλων της Παλαιστίνης στο νησί.

Η εκδήλωση χαιρετίστηκε θερμά από τους παρευρισκόμενους και κατατέθηκαν πολλές προτάσεις ανάδειξης του ζητήματος. Η Παλαιστίνη πλέον έχει δηλωμένους συμπαραστάτες στην Κέρκυρα.

Κάλεσμα

Το επόμενο ραντεβού δόθηκε στην επέτειο του Πολυτεχνείου, με σύνδεση της κορυφαίας στιγμής αντιιμπεριαλιστικού και αντιφασιστικού αγώνα του δικού μας λαού, που φέτος κλείνει 50 χρόνια, με τον σύγχρονο αγώνα που δίνει ο Παλαιστινιακός λαός. Η Επιτροπή Φίλων της Παλαιστίνης καλεί όλους και όλες την 17η Νοέμβρη στο Τμήμα Ιστορίας στις 18.00.