Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκδήλωση της ΕΛΜΕ με δημιουργίες εκπαιδευτικών και μαθητών για τον πόλεμο στη Γάζα

ΕΛΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
31 Οκτωβρίου 2023 / 10:20

Εκδήλωση, αφιερωμένη στην Ειρήνη και στην αντίσταση του λαού της Παλαιστίνης - Θα παρουσιαστούν οι δημιουργίες εκπαιδευτικών και μαθητών.

ΕΛΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ. Η σφαγή στη Γάζα συνεχίζεται! Το σαββατοκύριακο το κράτος-δολοφόνος του Ισραήλ, σφυροκοπούσε ανελέητα τη Γάζα, από στεριά, αέρα και θάλασσα! Από την ημέρα που ξεκίνησε ο πόλεμος, έχουν σκοτωθεί πάνω από 3500 παιδιά, αφού από τους ανελέητους βομβαρδισμούς του Ισραήλ και με την κάλυψη και στήριξη των αμερικανατοϊκών, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όλων των ελληνικών κυβερνήσεων, έχουν ισοπεδωθεί τα παλαιστινιακά εδάφη. Έχει κοπεί το ρεύμα, το νερό, η προμήθεια καυσίμων και οι επικοινωνίες. Αυτές τις μέρες συντελείται η εξόντωση ενός ολόκληρου λαού!

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Κέρκυρας καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς της Κέρκυρας, να πάρουν σε κάθε σχολείο πολύμορφες πρωτοβουλίες (καλλιτεχνικές, πολιτιστικές, κ.α.) μαζί με τους μαθητές μας, ενάντια στη φρίκη του πολέμου και στο δράμα του παλαιστινιακού λαού. Εκθέσεις ζωγραφικής, happenings, τραγούδια και ποιήματα και ότι άλλο μπορεί να συμβάλλει, στο να αναδειχτεί το ότι οι λαοί είναι αυτοί που πληρώνουν τους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς και ότι ο παλαιστινιακός λαός αγωνίζεται για λευτεριά.

Η ΕΛΜΕ Κέρκυρας θα πραγματοποιήσει ειδική εκδήλωση, σε μέρα που θα είναι αφιερωμένη στην Ειρήνη και στην αντίσταση του λαού της Παλαιστίνης και στην οποία θα παρουσιαστούν οι δημιουργίες των εκπαιδευτικών και των μαθητών.

Παρακαλούμε να ενημερώνετε την ΕΛΜΕ για τις δημιουργίες σας, ώστε να οργανωθεί η εκδήλωση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Βροντοφωνάζουμε Δεν είναι τρομοκράτες οι λαοί που αγωνίζονται για τη ζωή τους!

Τρομοκράτες είναι οι δολοφόνοι των λαών, οι ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ, που υποστηρίζουν το Ισραήλ!

Ο λαός έχει τη δύναμη με την πάλη του να βάλει τη σφραγίδα του στις εξελίξεις και να συμβάλλει ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την πραγματική ειρήνη, τη φιλία, την αλληλεγγύη!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ