Πέμπτη 02.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Προπηλάκισαν την πρόεδρο του Αφιώνα Αγγελική Λευθεριώτη

Προπηλακισμός
30 Οκτωβρίου 2023 / 15:41

Καταδικάζει απερίφραστα το συμβάν ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Επίθεση και προπηλακισμούς δέχθηκε η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Αφιώνα Αγγελική Λευθεριώτη, από κάτοικο της Βόρειας Κέρκυρας. Σε βάρος του, έγινε μήνυση για φθορές, εξύβριση και σωματικές βλάβες.

Ανακοίνωση για το βίαιο επεισόδιο εξέδωσε η Δημοτική Αρχή Βόρειας Κέρκυρας:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα τον βίαιο προπηλακισμό, που δέχτηκε η Πρόεδρος του Αφιώνα  κας Αγγελική Λευθεριώτη, την Παρασκευή το μεσημέρι 27 Οκτωβρίου 2023 καθώς και τους βανδαλισμούς σε δημόσια περιουσία και δη στο αντλιοστάσιο του Αφιώνα (βάνες ύδρευσης-μετρητή ΔΕΗ γεγονός που το καθιστά επικίνδυνο στους πολίτες-παιδιά κ.λ.π.) από τον κάτοικο της κοινότητας Αφιώνα Μ.Κ του Γ. Είναι ο τέταρτος  βανδαλισμός  με ακραία συμπεριφορά  στη Δημοτική ενότητα Αγίου Γεωργίου.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στην Πρόεδρο  που αγωνίζεται καθημερινά για την εύρυθμη καθημερινότητα  της κοινότητας και των πολιτών.

Το θλιβερό επεισόδιο ουδεμία σχέση έχει με την κοινωνία του Αφιώνα, που υπερασπίζεται το κλίμα πολιτικού πολιτισμού και κοινωνικού διαλόγου.

Όλοι μαζί,  διαχρονικά και αδιαπραγμάτευτα οφείλουμε να απομονώσουμε τέτοιες συμπεριφορές και να τις  καταδικάσουμε απερίφραστα.

Απαιτούμε από τη Δικαιοσύνη  και την Αστυνομία να πράξουν το καθήκον τους ώστε να μην επαναληφθούν φαινόμενα του είδους».