Κυριακή 12.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΑΡ.Σ.Ι.: Κάλεσμα για Λαζαρέτο και συμμετοχή στις κινητοποιήσεις για Παλαιστίνη

ΑΡ.Σ.Ι.
29 Οκτωβρίου 2023 / 11:06

"Συμμετέχουμε και καλούμε όλους τους Κερκυραίους να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στο δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό λαό Κυριακή 29/10 στις 18:00 στο Πεντοφάναρο. Τιμή και δόξα στους νεκρούς του Λαζαρέτο"

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΑΡ.Σ.Ι.). Με τα μάτια και την καρδιά στραμμένα στο έγκλημα που συντελείται στην Παλαιστίνη με τους βομβαρδισμούς έναντι των αμάχων, η Αριστερή Αγωνιστική Συνεργασία στα Ιόνια (ΑΡΣΙ), συμμετέχει στις εκδηλώσεις μνήμης που οργανώνει το σωματείο Λαζαρέτο και ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας την Κυριακή 29/10/2023 στις 11:30 στο Λαζαρέτο.

Στις μέρες μας που κάποιοι διακηρύσσουν ότι "όλα πουλιούνται", στο Λαζαρέτο βρίσκονται θαμμένοι δεκάδες αγωνιστές που πολέμησαν το φασισμό και έδωσαν τη ζωή τους για ένα μεγάλο ΟΧΙ. Νέα παιδιά που με αυταπάρνηση έδωσαν τη ζωή τους προκειμένου να μην προδώσουν τα ιδανικά τους.

Συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις μνήμης Κυριακή 29/10/23 στο Λαζαρέτο δίνοντας την υπόσχεση ότι συνεχίζουμε τον αγώνα για έναν κόσμο δίκαιο και ειρηνικό, μια κοινωνία χωρίς ανισότητες, ρατσισμό και διακρίσεις.

Δε μπορούμε παράλληλα παρά να βλέπουμε με αποτροπιασμό όσα διαδραματίζονται από το κράτος – τρομοκράτης του Ισραήλ στην λωρίδα της Γάζας. Το σφαγιασμό χιλιάδων αμάχων και παιδιών που αγωνίζονται για μια ελεύθερη πατρίδα.  Τους βομβαρδισμούς και το έγκλημα της χερσαίας εισβολής σε μια τόσο πυκνοκατοικημένη περιοχή.

Συμμετέχουμε και καλούμε όλους τους Κερκυραίους να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στο δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό λαό Κυριακή 29/10 στις 18:00 στο Πεντοφάναρο. Τιμή και δόξα στους νεκρούς του Λαζαρέτο!!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ