Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τις εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
27 Οκτωβρίου 2023 / 15:26

Οι απαγορεύσεις θα ισχύσουν από 07.00 ώρα του Σαββάτου 28 Οκτωβρίου 2023 μέχρι 14.00΄ ώρα της ίδιας μέρας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου, το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023 στην πόλη της Κέρκυρας θα λάβουν χώρα οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

i) Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης όλων των οχημάτων από ώρα 07:00΄ έως 14:00΄ ώρα της 28-10-2023 στα ακόλουθα σημεία:

(α) στην οδό Ακαδημίας (από το ύψος της Ιονίου Ακαδημίας έως και την οδό Αγωνιστών Πολυτεχνείου)

(β) στην οδό Αγωνιστών Πολυτεχνείου

γ) στην οδό Βίκτωρος Δούσμανη (από την συμβολή της με την οδό Αγωνιστών Πολυτεχνείου έως την έξοδο του υπαίθριου χώρου στάθμευσης-πάρκινγκ) και

(δ) στις οδούς Δόνζελοτ και Κωνσταντίνου Ζαβιτσιάνου (στο τμήμα μεταξύ Προσαλένδου και Αλυπίου, έμπροσθεν παλαιών δικαστηρίων»).

(ii) Απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων από ώρα 10:00 έως και 14:00 της 28-10- 2023 στις οδούς Σταματίου Δεσύλλα (από την συμβολή με την Γ. Θεοτόκη έως την Ριζοσπαστών Βουλευτών), Ασπιώτη, Ακαδημίας, Αγωνιστών Πολυτεχνείου, Βίκτωρος Δούσμανη, Λεωφόρου Δημοκρατίας (από το ύψος της Κολώνας Ντούγκλα έως και την συμβολή της με την οδό Αγωνιστών Πολυτεχνείου - Ν.Α.Ο.Κ.), Γεωργίου Θεοτόκη (ρεύμα κυκλοφορίας προς Σταματίου Δεσύλλα), Ριζοσπαστών Βουλευτών (εξαιρουμένου του τμήματος μεταξύ των οδών Ιακώβου Πολυλά και Βραΐλα Αρμένη) και Βραΐλα Αρμένη (από την Ντίνου Θεοτόκη έως την Λ. Δημοκρατίας).

(iii) Η εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, θα πραγματοποιηθεί στα ακόλουθα σημεία: (α) Λ. Αλεξάνδρας και Λ. Δημοκρατίας (Κολώνα Ντούγκλα) (β) Σταματίου Δεσύλλα και Γεωργίου Θεοτόκη (Πεζόδρομος) (γ) Λ. Αλεξάνδρας και Γ. Θεοτόκη (Μπόμπα) (δ) Λ. Αλεξάνδρας και Ριζ. Βουλευτών (ΕΛΤΑ) .

Οι απαγορεύσεις θα ισχύσουν από 07.00 ώρα του Σαββάτου 28 Οκτωβρίου 2023 μέχρι 14.00΄ ώρα της ιδίας ημέρας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από παρακαμπτηρίους οδούς και θα ρυθμίζεται από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κέρκυρας. Η πρόσβαση των οχημάτων εκτάκτου ανάγκης στο ιστορικό κέντρο της πόλης της Κέρκυρας κατά την διάρκεια των έκτακτων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα πραγματοποιείται μέσω της Λ. Δημοκρατίας από την Κολώνα Ντούγκλα.