Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της ΑΝΑΣΑ στα Ιόνια Νησιά

ΑΝΑΣΑ
19 Οκτωβρίου 2023 / 09:13

Kαταλαμβάνει τρεις έδρες - κατανέμονται από μία στις εκλογικές περιφέρειες Κερκύρας, Κεφαλληνίας και Ζακύνθου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ΑΝΑΣΑ στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο, όπως προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές, καταλαμβάνει τρείς έδρες, έχοντας απώλεια άλλων τριών εξ αιτίας του καλπονοθευτικού συστήματος που ίσχυσε με ευθύνη της σημερινής κυβέρνησης. Οι τρείς αυτές έδρες κατανέμονται από μία στις εκλογικές περιφέρειες Κερκύρας, Κεφαλληνίας και Ζακύνθου.

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία ο υπ. Περιφερειάρχης επιλέγει την εκλογική περιφέρεια στην οποία θα καταλάβει έδρα. Έχοντας ως κριτήρια την συνοχή της ΠΙΝ, την καλύτερη δυνατή αντιπροσώπευση  των νησιών στα πλαίσια της παράταξης, καθώς και την τήρηση του δεσμού της εντοπιότητας, ο επικεφαλής της ΑΝ.Α.Σ.Α επέλεξε να καταλάβει την έδρα στην εκλογική περιφέρεια της Κεφαλληνίας.

Η ΑΝ.Α.Σ.Α συγχαίρει με την ευκαιρία  τον Σπύρο Γαλιατσάτο για την εξαιρετική του επίδοση όπου με 2.058 σταυρούς αναδείχτηκε ως πρώτος των υποψηφίων συμβούλων της παράταξης σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της ΠΙΝ , επίδοση που έρχεται ως επιβράβευση τόσο της κοπιώδους προσπάθειας του σ’ αυτές τις εκλογές, όσο και της πολυετούς του προσφοράς ως αντιπεριφερειάρχης και περιφερειακός σύμβουλος.

Η ΑΝ.Α.Σ.Α εύχεται καλή δύναμη και καλή θητεία  στους τρείς συμβούλους της Θεόδωρο Γαλιατσάτο ως επικεφαλής, Αλέκο Μιχαλά και Διονύση Γιακουμέλο, βέβαιη ότι θα εκπροσωπήσουν επάξια τις αρχές και τις ιδέες μας παλεύοντας για τα συμφέροντα των μη προνομιούχων και την βιωσιμότητα του περιβάλλοντος και της οικονομίας.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΧΩΝ

ΑΝΑΣΑ για τα Ιόνια Νησιά

ΦΩΤΟ@ΑΝ.Α.Σ.Α.