Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συγχαρητήρια Ιατρικού Συλλόγου στις νέες αυτοδιοικητικές Αρχές

Ιατρικός Σύλλογος Κέρκυρας
16 Οκτωβρίου 2023 / 13:51

«Ευελπιστούμε σε μία στενή και γόνιμη συνεργασία μαζί τους, για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων του τόπου μας»

ΚΡΚΥΡΑ (ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ). Με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας και την ανάδειξη των αιρετών στον πρώτο και δεύτερο βαθμό Αυτοδιοίκησης στην Κέρκυρα, ο Ιατρικός Σύλλογος Κέρκυρας συγχαίρει για την εκλογή τους το νέο Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ Τρεπεκλή Ιωάννη, το νέο Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων κ Πουλημένο Στέφανο, το νέο Δήμαρχο Νοτίου Κέρκυρας, Ιατρό - Μέλος του ΙΣ Κέρκυρας και Αντιπρόεδρο του Πειθαρχικού Συμβουλίου μας κ Χειμαριώτη Βασίλειο, καθώς  και τους επανεκλεγέντες Δημάρχους Βόρειας Κέρκυρας κ Μαχειμάρη Γεώργιο και Παξών κ Βλαχόπουλο Σπυρίδωνα.

Ευχόμαστε σε όλους καλή και δημιουργική θητεία, ευελπιστώντας σε μία στενή και γόνιμη συνεργασία μαζί τους, για την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων του τόπου μας και την προάσπιση της υγείας όλων τον συμπολιτών μας.

Θερμά συγχαρητήρια  επίσης στους νέους περιφερειακούς, δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους και ιδιαιτέρως στους εκλεγέντες ιατρούς του Συλλόγου μας, κ Γαλάνη Σπυρίδωνα – Μέλος του Διοικητικού μας Συμβουλίου, Σκούρτη Χρήστο Ηρακλή, Τράνακα Αικατερίνη και Σαγιά Ανδρέα.

Τέλος, συγχαίρουμε για τον αγώνα τους και όλα τα μέλη του Συλλόγου μας που συμμετείχαν στην πρόσφατη εκλογική διαδικασία, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Δημήτριος Καλούδης                   

Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  Αναστασία Αποστολίδου