Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς παρέδωσε ο Δήμος Β. Κέρκυρας στον Ερυθρό Σταυρό

Είδη πρώτης ανάγκης
13 Οκτωβρίου 2023 / 14:14

Η Δημοτική Αρχή Βόρειας Κέρκυρας εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς τους πολίτες για τη γενναιόδωρη προσφορά τους

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μισό τόνο ειδών πρώτης ανάγκης παρέδωσε ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023 στο Περιφερειακό Τμήμα Κέρκυρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την υποστήριξη των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας.

Τα είδη πρώτης ανάγκης – αλεύρι, ζυμαρικά, όσπρια, γάλα εβαπορέ, κονσέρβες παντός τύπου, παιδικές τροφές, δημητριακά και παξιμάδια – τα οποία συγκεντρώθηκαν μετά από κάλεσμα του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας το προηγούμενο χρονικό διάστημα από πολίτες στην έδρα του Δήμου στην Αχαράβη, παραδόθηκαν από την Αντιδήμαρχο Κυκλικής Οικονομίας Περιβάλλοντος Κοινωνικής πολιτικής και Δημοσίων σχέσεων, Σπυριδούλα Κόκκαλη και τον Προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, Γεώργιο Μαυρόπουλο .

Η Δημοτική Αρχή Βόρειας Κέρκυρας εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς τους πολίτες για τη γενναιόδωρη προσφορά τους. Η αλληλεγγύη που επέδειξε η τοπική μας κοινωνία είναι βαθύτατα συγκινητική. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι συμπολίτες μας, μας υπενθύμισαν ότι μόνο ενωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για όλους.

ΦΩΤΟ: ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ