Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Γκούσης: "Όχι στο Λέσση"

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
11 Οκτωβρίου 2023 / 18:53

"Η άποψή μας για την απερχόμενη δημοτική Αρχή είναι σαφής: Αλαζονεία, αδιαφάνεια, κακοδιοίκηση, κακοδιαχείριση, βόλεμα ημετέρων, αδιαφορία και προπαγάνδα με προκλητικά ψεύδη είναι τα χαρακτηριστικά που προσιδιάζουν στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή"

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους περίπου 2.000 συνδημότες που μας τίμησαν με την ψήφο τους.

Η εκλογή της 15ης Οκτωβρίου, από την οποία θα αναδειχτεί η νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου είναι κρίσιμη.

Η άποψή μας για την απερχόμενη δημοτική Αρχή είναι σαφής: Αλαζονεία, αδιαφάνεια, κακοδιοίκηση, κακοδιαχείριση, βόλεμα ημετέρων, αδιαφορία και προπαγάνδα με προκλητικά ψεύδη είναι τα χαρακτηριστικά που προσιδιάζουν στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή.

Πράξη ευθύνης να συμβάλουμε απαιτώντας:

  • έλεγχο οικονομικών δεδομένων
  • αποκάλυψη έκνομων ενεργειών
  • απόδοση ευθυνών

Γίνεται προφανές ότι μόνο αν καταψηφιστεί η σημερινή Δημοτική Αρχή θα ανοίξει ο δρόμος για την κάθαρση και την ομαλότητα της δημοκρατικής λειτουργίας.

Δεδομένου ότι η αποχή ή το άκυρο - λευκό   δίνουν έμμεση στήριξη, ώστε ο συνδυασμός του κ. Λέσση να παραμείνει στη Δημοτική Αρχή, θεωρούμε στάση ευθύνης τη συμμετοχή μας στην κάλπη της ερχόμενης Κυριακής.

Απευθυνόμενοι στους συνδημότες που μας ψήφισαν στις 8 του Οκτώβρη τους καλούμε να προσέλθουν μαζικά στην κάλπη και με τη ψήφο τους να δώσουν οριστικό τέλος στον κ. Λέσση και στη μαύρη περίοδο της θητείας του.

Τέλος δηλώνουμε ότι η ΔΗΜΟ.ΣΥ.Ν. θα έχει ενεργή παρουσία στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και θα υπηρετεί το θεσμικό της ρόλο ως Παράταξη της αντιπολίτευσης δυναμικά κι ανυποχώρητα, ακριβώς όπως πράτταμε έως και σήμερα.

Λευκίμμη 11 Οκτώβρη 2023

Δημοκρατική Συνεργασία για τον Νότο

Νίκος Γκούσης - Επικεφαλής