Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μαρία Δρυ: «Μπαίνουμε στον στίβο των διεκδικήσεων»

Μαρία Δρυ
09 Οκτωβρίου 2023 / 15:30

Δήλωση της υποψήφιας Περιφερειάρχη, επικεφαλής του συνδυασμού Μένουμε Ιόνιο, με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ

Φίλες και φίλοι, πολίτες των νησιών του Ιονίου.

Θα ήθελα πρώτα από όλα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς όσες και όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους, όσες και όσους έδωσαν προσπάθεια, χρόνο και πίστη στον αγώνα μας. Οι υποψήφιοι και οι φίλοι του συνδυασμού μας,  τίμησαν και ενίσχυσαν την προσπάθειά μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και συνέβαλαν αποφασιστικά στον έντιμο και αξιοπρεπή πολιτικό μας αγώνα.

Ένα Ευχαριστώ στη δημοκρατική παράταξη του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τη στήριξη του συνδυασμού Μένουμε ΙΟΝΙΟ και την προσπάθειά μας.

Το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών δε μας βάζει στο δεύτερο γύρο αλλά μας βάζει στον στίβο των διεκδικήσεων, του αγώνα και της εργασίας για μια καλύτερη πενταετία στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Θεωρούμε το εκλογικό αποτέλεσμα πάρα πολύ ικανοποιητικό μέσα στις πιεστικές συνθήκες που συγκροτήθηκε ο συνδυασμός μας. Διατηρήσαμε την αυτονομία μας και την πολιτική μας αυθυπαρξία, ενώ από κάθε πλευρά πάσχιζαν να μας κάνουν κομμάτι τους.

Θα είμαστε ενεργοί, στηρίζοντας την πρόοδο, τη βιώσιμη ανάπτυξη, την αξιοποίηση κάθε χρηματοδοτικής και άλλης ευκαιρίας για την δημιουργία μιας καλύτερης καθημερινότητας στα νησιά μας.

Παράλληλα θα είμαστε άγρυπνοι επικριτές κάθε αδικίας, κάθε αμετροέπειας, κάθε ολιγωρίας στις αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Βρισκόμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε κάθε μία και κάθε έναν που μας εμπιστεύτηκε αλλά και το κοινό συμφέρον όλων των κατοίκων των Ιονίων Νήσων, εκπροσωπώντας ενεργά τους πολίτες του Ιονίου στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Μαρία Δρυ

Υποψήφια Περιφερειάρχης με τον συνδυασμό Μένουμε ΙΟΝΙΟ