Παρασκευή 10.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Γιατί ψηφίζω την Αριστερή Αγωνιστική Συνεργασία στα Ιόνια (ΑΡ.Σ.Ι.)

ΑΡΣΙ
06 Οκτωβρίου 2023 / 15:41

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιώργος Ραιδεστινός

Α. Γιατί είναι Αριστερή.
α) Η πλειοψηφία των υποψηφίων της έχει θητεύσει πολιτικά, στο ΚΚΕ, στο ΚΚΕ εσωτ., στην ΚΝΕ, τον Ρήγα Φεραίο, τον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ, τον ΣυΡιζΑ, την ΑΝΤΑΡΣΙΑ, το ΠΑΣΟΚ. Σήμερα ανήκουν στο ΜΕΡΑ 25, την ΛΑΕ, την ΑΡΑΝ, την ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ή είναι ανένταχτοι αριστεροί.
β) Βλέπει την κοινωνία από τη μεριά των ασθενέστερων τάξεων.
Παλεύει για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας και ζωής, όλων των κατοίκων
των νησιών του Ιονίου.
 

Β. Γιατί είναι Αγωνιστική.
Η παρουσία όλων των υποψηφίων και των φίλων της, στα κινήματα, τα συνδικάτα, τις
αυτοδιοικητικές δομές, είναι συνεχής και ανυποχώρητη. Ως πρώην δημοτικοί σύμβουλοι
και αντιδήμαρχοι, ως συνδικαλιστές δάσκαλοι και καθηγητές/τριες, ως εργαζόμενοι στον τουρισμό, ως ελεύθεροι επαγγελματίες, ως δημόσιοι υπάλληλοι, ως άνθρωποι των γραμμάτων της τέχνης και του πολιτισμού, στάθηκαν στην πρώτη γραμμή των αγώνων και των διεκδικήσεων.
 

Γ. Γιατί είναι Συνεργατική.
Με ενότητα και σεβασμό, απευθυνθήκαμε σε όλους ανθρώπους της Αριστεράς, της πολιτικής και της κοινωνικής και πετύχαμε την μέγιστη συσπείρωση που μας επιτρέπουν οι σημερινές πολιτικές συνθήκες. Η προσπάθεια μας συνεχίζεται και θα συνεχίζεται μέχρι την συσπείρωση όλων των κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων, που θίγονται από την νεοφιλελεύθερη πολιτική, την κατάργηση κοινωνικών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων που κατακτήθηκαν με αγώνες δεκαετιών, την συρρίκνωση του κοινωνικού κράτους, την υποχρηματοδότηση τησ υγείας, της παιδείας, του προγράμματος δημοσίων έργων, την ανεργία, την υποβάθμιση του περιβάλλοντος, την μετατροπή της χώρας μας σε μια αποικία χρέους και την πρόσδεση στα Αμερικανονατοϊκά συμφέροντα και επεμβάσεις στην περιοχή.
 

Δ. Γιατί έχει παρουσία σε όλο το Ιόνιο.

Με ανθρώπους που κατοικούν εργάζονται, σπουδάζουν, δραστηριοποιούνται κοινωνικά και πολιτικά παράγωντας σημαντικό έργο. Είμαστε έξω από τα κυκλώματα της διαπλοκής με επιχειρηματικά συμφέροντα και την υποστήριξη αντιλαϊκών πολιτικών από την εκάστοτε κυβέρνηση. Η πολιτική μας διαδρομή, μα περισσότερο η προσωπική μας συγκρότηση και στάση πάνω στα καθημερινά προβλήματα, εγγυάται την στάση που θα κρατήσουμε στο νέο περιφερειακό συμβούλιο.

           ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΡ.Σ.Ι.
         Υποψήφιος περιφερειάρχης ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΑΙΔΕΣΤΙΝΟΣ