Δευτέρα 20.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στο Δημοτικό Θέατρο η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Ρόδης Κράτσα

ΡΟΔΗ ΚΡΑΤΣΑ
05 Οκτωβρίου 2023 / 21:50
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 5/10 στο Δημοτικό Θέατρο, η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Ρόδης Κράτσα. Στη συγκέντρωση έδωσε το παρόν, μεταξύ άλλων, ο υπ. Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κ. Χατζηδάκης, ο βουλευτής της ΝΔ Στ. Γκίκας και η πρόεδρος του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου.

Ο Κ. Χατζηδάκης, αναφέρθηκε στην πορεία την Ρόδης Κράτσα και κάλεσε τους κατοίκους των Ιονίων Νήσων να την εμπιστευτούν και για την επόμενη περίοδο.

Η Ρ. Κράτσα στην ομιλία της, ανέφερε το έργο που επιτελέστηκε στη θητεία της αλλά και τους στόχους για την επόμενη περίοδο. Σε αυτούς περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, η προετοιμασία για το νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ και η αξιοποίησή του, οι παρεμβάσεις που πρόκειται να γίνουν στο οδικό δίκτυο (αναφέροντας τον άξονα Βορρά- Νότου και τη δέσμευση του πρωθυπουργού για πραγματοποίησή του), την αναβάθμιση των Κέντρων Υγείας, την διαχείριση των απορριμμάτων, αλλά και τις επενδύσεις στον τομέα της επιχειρηματικότητας και της πράσινης ανάπτυξης.

ΦΩΤΟ@ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.