Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

AHEPA – Κρουαζιέρα με τα παιδιά του Σπιτιού Παιδικής Μέριμνας

AHEPA
04 Οκτωβρίου 2023 / 11:00

Τα παιδιά μαζί µε τους συνοδούς τους, είχαν την χαρά να δουν όλα τα σημαντικά αξιοθέατα της εκπληκτικής παλιάς πόλης

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου το τμήμα της ΑHEPA CORCYRA HJ-34 συνεχίζοντας την στήριξη προς τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Σπίτι Παιδικής Μέριμνας οργάνωσε μίνι κρουαζιέρα με το "Πειρατικό καράβι BLACK ROSE".

Τα παιδιά μαζί µε τους συνοδούς τους, είχαν την χαρά να δουν όλα τα σημαντικά αξιοθέατα της εκπληκτικής παλιάς πόλης, της ακτογραμμής, των δυο Βενετσιάνικων φρουρίων, του Κόλπου της Γαρίτσας, του Ανεμόμυλου, του παλατιού Μον Ρεπό, του πιο διάσημου Μοναστηριού της Βλαχέρνας, το Ποντικονήσι και το αεροδρόμιο της Κέρκυρας όπου είδαν αεροπλάνα να προσγειώνονται.

Τα παιδιά έπαιξαν με πειρατικά καπέλα και σπαθιά ενώ ανέβηκαν στην γέφυρα του Καραβιού όπου απόλαυσαν την ομορφιά της ακτογραμμής της παλιάς πόλης. Με την επιστροφή στο λιμάνι, τα παιδιά με τους συνοδούς και μέλη της AHEPA συνέχισαν με βόλτα στην παλαιά πόλη της Κέρκυρας όπου απόλαυσαν παγωτό.

Το Διοικητικό Συμβούλιο των ΑΗΕΡΑ CORCYRA HJ-34 εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστείες για την ευγενική χορηγία στον καπετάνιο και το πλήρωμα του "Πειρατικού καραβιού BLACK ROSE" για την εξαιρετική φροντίδα που πρόσφεραν στα παιδιά και την ξενάγηση με το καράβι.