Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο Κέρκυρας της υποψήφιας Περιφερειάρχη Μαρίας Δρυ

Μαρία Δρυ
03 Οκτωβρίου 2023 / 14:46

Νέα αλλά και ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ αλλά και της ευρύτερης κεντροαριστεράς γέμισαν την αίθουσα της Ιονίου Βουλής και δήλωσαν τη στήριξή τους

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο ιστορικό κτήριο της Ιονίου Βουλής παρουσιάστηκε χθες Δευτέρα 2 Οκτωβρίου το ψηφοδέλτιο της ΠΕ Κέρκυρας και των βασικών αξόνων τους προγράμματος του συνδυασμού "Μένουμε Ιόνιο".
Νέα αλλά και ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ αλλά και της ευρύτερης κεντροαριστεράς γέμισαν την αίθουσα και δήλωσαν τη στήριξή τους.

Αναπτύχθηκαν οι θέσεις του συνδυασμού σε σχέση με την αναπτυξιακή πορεία των Ιονίων Νήσων σε βάθος 20ετιας με κινητήριο δύναμη τη βιώσιμη ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον, τις τοπικές κοινωνίες με σκοπό την ενδυνάμωση της κοινωνικής συνοχής, της διασύνδεσης των νησιών και της οικονομίας με σύγχρονους ορους.

Την εκδήλωση προλόγισε ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ,  Νίκος Τησαρχοντου, ενώ τίμησαν με την παρουσία τους και πήραν το λόγο ο βουλευτής Κέρκυρας του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Δημήτρης Μπιαγκης και το μέλος της ΚΠΕ Σπύρος Δαφνής.