Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«YOU.MADE BY YOU»: Ένα πρόγραμμα για τους νέους από το WHAT’S UP της COSMOTE

COSMOTE
03 Οκτωβρίου 2023 / 11:02

«YOU. MADE BY YOU»: Ένα πρωτότυπο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης για τους νέους από το WHAT’S UP της COSMOTE

Ένα πρωτότυπο βιωματικό πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης, το “YOU. MADE BY YOU” δημιούργησε το WHATSUP, με στόχο να αποτελέσει αφετηρία ενός ταξιδιού ενδυνάμωσης για όλους τους νέους, ανεξαρτήτως σπουδών, εργασίας και κοινωνικής κατάστασης. Μια πρωτοβουλία που εντάσσεται στις δράσεις της COSMOTE για την στήριξη της κοινωνίας και του κοινωνικού συνόλου.

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα, ηλικίας 18-29 ετών, θα έχουν τη δυνατότητα να αλληλεπιδράσουν με δημοφιλείς και καταξιωμένους επαγγελματίες και ειδικούς όπως οι μουσικοί Bloody Hawk, Good Job Nicky και Άγγελος Πεντάρης, ο Τάκης Προεστάκης (ιδρυτής του ομώνυμου καταφυγίου ζώων Takis Shelter), οι Αθηνά Αλεξιάδου & Μαριλένα Βαϊνανίδη (ιδρύτριες του “Think Pig”), η ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη, οι ψυχολόγοι Αφροδίτη Καψαρίδη και Κυριακή Θεοδόση - Πολυμέρη, οι καθηγητές Μαρία Κακαβούλια (Πάντειο Πανεπιστήμιο) και Ιωάννης Νικολάου (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών), αλλά και η ιστορικός & ραδιοφωνική παραγωγός Κατερίνα Καφετζή. Πρόκειται για μια βιωματική εμπειρία που θα εμπνεύσει τους συμμετέχοντες να ανακαλύψουν τα «θέλω» τους, να τα κυνηγήσουν και να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους.

Το πρόγραμμα είναι δωρεάν και εστιάζει σε 3 θεματικές ενότητες. Μέσα από αυτές, οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους, θα δουν πώς μπορούν να συνδεθούν με τους γύρω τους και θα μάθουν πώς μπορούν να αφήσουν το δικό τους αποτύπωμα εκεί έξω. Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε δύο φάσεις. Στην πρώτη φάση θα πραγματοποιηθεί ένα διήμερο online σεμινάριο (20-21 Οκτωβρίου) με 1.000 συμμετέχοντες, ένωσε δεύτερη φάση, 100 από τους συμμετέχοντες της πρώτης φάσης θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν 3 private sessions(στις 30-31/10,  6-7/11 και 13-14/11).

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 11 Οκτωβρίου στο www.whatsup.gr/youmadebyyou/