Τετάρτη 01.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στο ΣΕΦ θα αγωνιστεί ο Κερκυραϊκός Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ μετά το "λουκέτο" του ΟΑΚΑ

ΚΟΑΜ
30 Σεπτεμβρίου 2023 / 21:49
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Το σήμα εκκένωσης ήρθε ως αποτέλεσμα μελέτης του ΤΑΙΠΕΔ, η οποία αποκάλυψε πρόβλημα στατικότητας των στεγάστρων «Καλατράβα» στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οι αγώνες, στους οποίους συμμετέχει και ο ΚΟΑΜ με 24 αθλητές, θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν στο ΣΕΦ

ΑΘΗΝΑ. Μεγάλη ταλαιπωρία για τους οι αθλητές οι οποίοι συμμετείχαν στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ το οποίο ήταν προγραμματισμένο να γίνει από την Παρασκευή 29/09 μέχρι και την Κυριακή 01/10 στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ.

 Οι αγώνες, ξεκίνησαν κανονικά, με την συμμετοχή περίπου χιλίων ατόμων τα οποία φιλοξενήθηκαν στα 250 τραπέζια του Ποδηλατοδρομίου, ανάμεσά τους και 6 ομάδες από την Κέρκυρα η οποία εκπροσωπούταν από 24 άτομα σε διάφορες κατηγορίες.

Σε επικοινωνία της «Ε» με τον πρόεδρο του ΚΟΑΜ, κ. Κουτσάκο αυτός ανέφερε ότι με το πέρας του πρώτου γύρου και ενώ είχαν βγει τα αποτελέσματα, ήρθε σήμα με την εντολή να εκκενωθεί το κτήριο.  

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΚΟΑΜ, χωρίς να δημιουργηθεί πανικός, οι παρευρισκόμενοι αποχώρησαν από την αίθουσα, ενώ η Ομοσπονδία αποφάσισε, οι αγώνες να συνεχιστούν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το Σάββατο 30/09 και την Κυριακή 01/10.

Ο κ. Κουτσάκος εξήρε τις προσπάθειες της Ομοσπονδίας αλλά και των εθελοντών και διαιτητών ώστε να πραγματοποιηθεί η μετάβαση στο νέο χώρο. Βέβαια προκάλεσε εντύπωση το γεγονός ότι η εντολή εκκένωσης ήρθε το βράδυ της Παρασκευής.

Το σήμα εκκένωσης ήρθε ως αποτέλεσμα μελέτης του ΤΑΙΠΕΔ, η οποία αποκάλυψε πρόβλημα στατικότητας των στεγάστρων «Καλατράβα» στο Ολυμπιακό Στάδιο. Οι αγώνες θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν στο ΣΕΦ.

Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμούς Γιάννης Βρούτσης με ανακοίνωσή του ανέφερε ότι: «ο Υπουργός ήδη συνεργάζεται στενά με όλους τους αρμόδιους φορείς, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να αντιμετωπιστούν όσο το δυνατόν ταχύτερα τα προβλήματα που ανέκυψαν από αυτή την αναγκαία απόφαση.

Πρώτιστο μέλημά μας ήταν και παραμένει η ασφάλεια αθλητών, αθλουμένων και φιλάθλων».

ΦΩΤΟ@oaka.com.gr

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.