Κυριακή 12.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μαρία Δρυ και Νίκος Ανδρουλάκης στην Κεφαλονιά

ΜΕΝΟΥΜΕ ΙΟΝΙΟ
29 Σεπτεμβρίου 2023 / 18:15
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Το βράδυ πραγματοποιήθηκε Κεντρική Εκδήλωση στο Εμπορικό Επιμελητήριο Κεφαλονιάς – Ιθάκης και ακολούθησε συγκέντρωση σε κλίμα πολύ καλής συνεργασίας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η υπ. Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων με το συνδυασμό «Μένουμε Ιόνιο» Μαρία Δρυ, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη, με τον οποίο περιοδεύσαν ομού στην Κεφαλονιά την Πέμπτη 28/09.

Ο Ν. Ανδρουλάκης έδειξε την στήριξη του στο συνδυασμό «Μένουμε Ιόνιο» πραγματοποιώντας συναντήσεις, από κοινού, με το Σύλλογο Οινοποιών Κεφαλονιάς, επισκέφθηκαν  το μοναστήρι του Άγιου Γεράσιμου στα Ομαλά, περιηγήθηκαν και συζήτησαν με τους κατοίκους, θίγοντας το ζήτημα προστασίας του Εθνικού Δρυμού του Αίνου και τη σχολική στέγη για τους μαθητές ΑΜΕΑ.

Το βράδυ πραγματοποιήθηκε Κεντρική Εκδήλωση στο Εμπορικό Επιμελητήριο Κεφαλονιάς – Ιθάκης και ακολούθησε συγκέντρωση σε κλίμα πολύ καλής συνεργασίας όπου συζητήθηκαν πολλά από τα ζητήματα των Ιόνιων Νησιών και ο σημαντικός ρόλος της Περιφέρειας και του συνδυασμού Μένουμε ΙΟΝΙΟ.

ΦΩΤΟ@ΜΕΝΟΥΜΕ ΙΟΝΙΟ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.