Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Βοήθεια στους πλημμυροπαθείς από τον Δικηγορικό Σύλλογο Κέρκυρας

Δικηγορικός Σύλλογος Κέρκυρας
29 Σεπτεμβρίου 2023 / 16:38

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μετά από ευγενικές συνεισφορές των μελών του, ο Δικηγορικός Σύλλογος Κέρκυρας συγκέντρωσε ανθρωπιστική βοήθεια, την οποίαν σήμερα αποστέλλει στους πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας της Θεσσαλίας, που δοκιμάζονται πολύ την περίοδο αυτή.

 

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν και αποστέλλονται είναι τροφές, κλινοσκεπάσματα, φαρμακευτικό υλικό, βρεφικές τροφές και βρεφικά είδη, είδη καθαρισμού κλπ.

 

Ευχαριστούμε θερμά την επιτροπή που συνέστησε το ΔΣ του ΔΣΚ, αποτελούμενη απο τους Συμβούλους κ.κ. Σπύρο Βαρθολομαίο, Θοδωρή Αλυσανδράτο και Μάκη Γραμμένο, η οποία ανέλαβε την συγκέντρωση και αποστολή του υλικού αυτού.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά τους συναδέλφους μας, μέλη του ΔΣΚ, που συνεισέφεραν οικονομικά με τις ευγενικές δωρεές τους, και που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΔΣΚ να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας. 

 

Ο ΔΣΚ, με την μακρά ιστορία που διαθέτει, ως ο αρχαιότερος επιστημονικός Σύλλογος του τόπου μας, θεωρεί ως απαραίτητο στοιχείο της ύπαρξης του την κοινωνική δράση. Αυτό έκανε και αυτό θα συνεχίσει να κάνει, στο μέτρο που του επιτρέπουν οι δυνάμεις του.

 

Ο Πρόεδρος του ΔΣΚ

ΓΙΑΝΝΗΣ Μ. ΚΟΝΤΟΣ 

ΦΩΤΟ@ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ