Δευτέρα 13.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με τον Σύλλογο Γαρίτσας συναντήθηκε η Λαϊκή Συσπείρωση

Λαϊκή Συσπείρωση
27 Σεπτεμβρίου 2023 / 13:15

Ο Γιάννης Μπορμπότης, υποψήφιος Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Πιέρρης και η Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια περιφερειάρχης συνομίλησαν με το ΔΣ του συλλόγου

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΛΑ.ΣΥ). Ο Γιάννης Μπορμπότης, υποψήφιος Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, ο δημοτικός σύμβουλος Πιέρρης Γιάννης και η Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», πραγματοποίησαν συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού συλλόγου της Γαρίτσας «Το Άλσος», στο πλαίσιο των ενημερωτικών συναντήσεων του Συλλόγου με τους υποψήφιους Δημάρχους. 

Στη συζήτηση αναπτύχθηκαν, από τη μεριά του Συλλόγου οι θέσεις και τα αιτήματα του Συλλόγου σε βασικά προβλήματα της περιοχής. Τα θέματα αφορούσαν στους καθαρισμούς των φρεατίων για την αποφυγή του κινδύνου πλημμύρας, την τοποθέτηση σκεπάστρων στις στάσεις των λεωφορείων, την συντήρηση του άλσους και τον κανονισμό λειτουργίας του και μετά την ολοκλήρωση του έργου της ανάπλασης, την παραχώρηση στο Δήμο του παραλιακού μετώπου και την χρήση μέρος του ως Δημοτικής πλαζ, τη χρήση του παλιού 6ου Δημοτικού προς όφελος του λαού, τις αθλητικές υποδομές στο ΕΑΚΚ και στο κολυμβητήριο, τους σχεδιασμούς στην περιοχή του κόλπου της Γαρίτσας και άλλα ζητήματα σχετικά με την ποιότητα ζωής των κατοίκων και τον χαρακτήρα της ανάπτυξης της περιοχής.

Έγινε μια ουσιαστική και ειλικρινής συζήτηση στα πλαίσια της οποίας οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» εξέφρασαν τις απόψεις και τις θέσεις τους αναγνωρίζοντας τον ουσιαστικό ρόλο που έπαιξε η οργάνωση του λαού, μέσα από τον πολιτιστικό σύλλογο, στην υπεράσπιση της περιοχής. Δήλωσαν επίσης ότι οι δυνάμεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» θα είναι συμπαραστάτες στην  διεκδίκηση των λύσεων για τα σοβαρά προβλήματα που αναφέρθηκαν.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» πολιτεύεται έχοντας ως προτεραιότητα τις ανάγκες του λαού και γι’ αυτό και η θέση της δεν είναι μια προεκλογική υπόσχεση αλλά μια συνεπής σταθερή  στάση στο πλάι του, που προϋπάρχει μιας εκλογικής διαδικασίας και συνεχίζεται μετά από αυτήν. Ακριβώς αυτό είναι και το διακύβευμα της εκλογικής μάχης για εμάς. Αν ο λαός την επόμενη μέρα στους Δήμους και στην Περιφέρεια, θα αποδυναμώσει τους εκφραστές της αντιλαϊκής πολιτικής και θα έχει έναν ισχυρό σύμμαχο που θα υπερασπίζεται και θα προωθεί τα δίκαια αιτήματά του, τους αγώνες του για την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών του.

ΦΩΤΟ@ΛΑΣΥ