Τρίτη 30.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με Μάκη Βορίδη η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Ρόδης Κράτσα στην Ιόνιο Βουλή

Μάκης Βορίδης
25 Σεπτεμβρίου 2023 / 19:06

Για ακόμη μια φορά και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η κυβέρνηση εξέφρασε και πάλι την επίσημη στήριξή της στην κ. Κράτσα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Παρουσία του Υπουργού Επικρατείας Μάκη Βορίδη  ανακοινώθηκε επίσημα το απόγευμα της Δευτέρας, το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά» από την υποψήφια Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα Τσαγκαροπούλου.

Η εκδήλωση για την παρουσίαση των 89 υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων με τους οποίους πορεύεται στις κάλπες της 8ης Οκτωβρίου, έλαβε χώρα στην Ιόνιο Βουλή.

Στην ομιλία της η Ρόδη Κράτσα προχώρησε σε έναν σύντομο απολογισμό  των πεπραγμένων αλλά και των προγραμματικών θέσεων του συνδυασμού.

Στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου παρευρέθηκε ο βουλευτής Κέρκυρας της ΝΔ Στέφανος Γκίκας αλλά και πληθώρα κομματικών στελεχών.

Για ακόμη μια φορά πάντως και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η κυβέρνηση εξέφρασε και πάλι την επίσημη στήριξή της στην κ. Κράτσα, στέλνοντας αυτή τη φορά στην Κέρκυρα, τον Μάκη Βορίδη, προς ενίσχυση της υποψηφιότητάς της. 

Έχουν προηγηθεί οι επισκέψεις της Υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη και της Υφυπουργού Έλενας Ράπτη για τον ίδιο ακριβώς σκοπό.

ΦΩΤΟ@ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ