Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κασσελάκης: "Το φως κέρδισε"

ΣΤ. ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ
24 Σεπτεμβρίου 2023 / 23:52
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

"Επικοινώνησα με την Έφη Αχτσιόγλου και της έδωσα συγχαρητήρια για τον αγώνα που έδωσε και της είπα ότι την εκτιμώ και ότι προσβλέπω στη συνεργασία της"

ΑΘΗΝΑ. Η δήλωση του Στ. Κασσελάκη μετά την επικράτησή του στις εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και την ανάδειξή του σε νέο αρχηγό του κόμματος.

«Αγαπητές φίλες και φίλοι, συντρόφισσες και σύντροφοι, σήμερα το φως κέρδισε και η ελπίδα συλλογικά γίνεται το μέλλον.

Η σκέψη μου πρώτα απ’ όλα είναι με τους πληγέντες στη Θεσσαλία, οι οποίοι έχουν περάσει μεγάλες δυσκολίες, είναι αυτή τη στιγμή μόνοι τους και έχουν μπροστά τους άλλη μια μεγάλη δυσκολία. Εύχομαι η Πολιτεία να σταθεί στο πλευρό τους και να λάβει κάθε προληπτικό μέτρο από εδώ και πέρα. Έχουν την υποστήριξη όλων μας.

Δεύτερον, έχω να πω μερικά ευχαριστώ. Πρώρα απ’ όλα ευχαριστώ στα 150.000 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν την περασμένη Κυριακή και σήμερα. Που παρά τις δυσκολίες, μπήκαν στις ουρές, περίμεναν και έδειξαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ, θα μείνει εδώ και θα κερδίζει από εδώ και πέρα.

Και επίσης, επειδή όντως η υποψηφιότητά μου ήταν κινηματική εξαρχής, οφείλω να δώσω την ευγνωμοσύνη μου, από την καρδιά μου στους εθελοντές της καμπάνιας μου. Χωρίς εκείνους δεν θα είμασταν εδώ.

Επίσης, στους εθελοντές όλων των συνυποψηφίων μου, τους εθελοντές όλων των εφορευτικών και όλου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Εσείς κάνατε γιορτή Δημοκρατίας αυτή τη διαδικασία και σας ευχαριστώ ολόψυχα.

Να ευχαριστήσω τα τριάντα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής που μου έδωσαν την ευκαιρία να μιλήσω στον ελληνικό λαό, στην ελληνική κοινωνία.

Να ευχαριστήσω και όλα τα στελέχη και πρώην βουλευτές που παρά τις πιέσεις στάθηκαν δίπλα στο καινούριο επειδή εμπιστεύθηκαν την ηθική μου και επέλεξαν το φως, διότι αυτό χρειάζεται ο τόπος. Χρειάζεται φως στις δυσκολίες. Χρειάζεται φως για να μπορέσουμε να νικήσουμε τις οικονομικές χειροπέδες του πελατειακού συστήματος, που κρατάει τους νέους εγκλωβισμένους ή έξω από την πατρίδα μας.

Πρέπει να ευχαριστήσω ολόψυχα το Νίκο Παππά, που την τελευταία εβδομάδα έχει υπάρξει μέλος της ομάδας ως πραγματικός συντροφος και σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου. Αλλά και τη δική του προσωπική οικογένεια, τον Τάιλερ και την σκυλίτσα μου.

 Επικοινώνησα με την Έφη Αχτσιόγλου και της έδωσα συγχαρητήρια για τον αγώνα που έδωσε και της είπα ότι την εκτιμώ και ότι προσβλέπω στη συνεργασία της. (…) Δεν είμαι φαινόμενο, είμαι η φωνή μιας κοινωνίας. Δεν πρόκειται να σας προδώσω ποτέ. Στου συντρόφους ο πρώτος είναι πρώτος και ο δεύτερος είναι πρώτος. Από αύριο αρχίσει η σκληρή δουλειά»

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

ΦΩΤΟ@ ertnews.gr

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.