Σάββατο 11.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Οι 23 άξονες του Γ. Μαχειμάρη και όλα τα ονόματα των υποψηφίων του

Γιώργος Μαχειμάρης
18 Σεπτεμβρίου 2023 / 12:45

23 μεγάλοι άξονες έργων και υπηρεσιών με εργατικότητα - αποτελεσματικότητα -στρατηγική. Με όραμα και ρεαλισμό

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΧΕΙΜΑΡΗΣ). Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων των τεσσάρων Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, ήτοι Αγίου Γεωργίου, Εσπερίων, Θιναλίων και Κασσωπαίων του συνδυασμού «ΑλλάΖΕΙ  η Βόρεια Κέρκυρα Δύναμη ανάπτυξης»  το Σάββατο βράδυ 16 Σεπτεμβρίου 2023 στο ΟΛΥΜΠΙΚ ΠΑΛΛΑΣ στο Σιδάρι.

Καταχειροκροτούμενος ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γιώργος Μαχειμάρης έφθασε περιτριγυρισμένος από πολίτες οι οποίοι κατέκλυσαν την τεράστια αίθουσα, με το αδιαχώρητο να επικρατεί  εντός και εκτός αυτής .

Όλοι ήθελαν να του σφίξουν το χέρι και να τον αγκαλιάσουν. Τον  άνθρωπο που στην πολιτική του σταδιοδρομία ήταν και είναι ο άνθρωπος της εργατικότητας, της αποτελεσματικότητας, της στρατηγικής , άνθρωπος των έργων.

ΑλλάΖΕΙ η Βόρεια Κέρκυρα


«Είμαστε εδώ,  με αποφασιστικότητα , εργατικότητα , στρατηγική, με όραμα και ρεαλισμό για να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε ό,τι αρχίσαμε. Με επαναπροσδιορισμό. Για το Δήμο Βόρειας Κέρκυρας».

Αυτό ήταν και είναι το σπουδαίο μήνυμα για το ΔΗΜΟ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, για τις 4 δημοτικές ενότητες - τον οποίο ο  Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας  σε συνδυασμό με τεχνογνωσία και με τους πολύτιμους συνεργάτες του έφθασε σε σημείο ιδιαίτερης ανάπτυξης στις δύσκολες εποχές.


Συγκινητική ήταν η λεπτομερής αναφορά του δημάρχου στην ομιλία του τόσο για τους 23 ΑΞΟΝΕΣ δράσεων –απολογισμού -προγραμματισμού, όσο  και για κάθε δημοτική ενότητα χωριστά. Τα λόγια  αντιστοιχούσαν με εντυπωσιακές εικόνες προβολής power point με έργα: υποδομής, ανάπτυξης, ύδρευσης και αποχέτευσης , κοινωνικής πολιτικής , καθαριότητας, ανακύκλωσης, πολιτισμού, αθλητισμού,καθαριότητας, πολιτικής προστασίας  και όχι μόνο.

Τέσσερα χρόνια μικρά και μεγάλα έργα , υπηρεσίες  σε 23 ΑΞΟΝΕΣ.

Της ομιλίας του κ.Μαχειμάρη προηγήθηκαν χαιρετισμοί των κ.κ : Χρύσανθου Σαρλή πρώην Δημάρχου Κερκυραίων, Μιχάλη Κάρρα πρώην Δημάρχου Φαιάκων, Γιάννη Προβατά, πρώην Δημάρχου Εσπερίων, Νικόλαου Ράλλη πρώην προέδρου δημοτικού συμβουλίου ενιαίου Δήμου Κέρκυρας και Παναγιώτη Αγγελόπουλου, Προέδρου «Ινστιτούτου Καποδίστριας» για την Ανάπτυξη, τη Στρατηγική και την Ελεγκτική της Δημόσιας Διοίκησης & της Αυτοδιοίκησης στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση και Προέδρου του Επιστημονικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης». Οι αναφορές τους αφορούσαν τόσο την δυνατή προσωπικότητα του Δημάρχου όσο και στην αυτοδιοικητική του πορεία.
Την έκπληξη των παρευρισκομένων  για την πολυποικιλότητα των έργων που πήραν σάρκα και οστά σε δύσκολες εποχές με τεράστιες αντιξοόητες και τρικλοποδιές, έργα που δεν γνωρίζει ο πολύς κόσμος, έργα πνοής και μεγάλης διαχρονικής αξίας, διαδέχτηκε η ικανοποίηση και η σιγουριά  στο σπουδαίο πρόσωπο το οποίο με την δυναμική του επισφραγίζει  τη συνέχεια, το πρόσωπο του Δημάρχου Γιώργου Μαχειμάρη.

«Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος που βρίσκομαι μαζί σας και νιώθω βαθιά ευγνώμων για την εμπιστοσύνη σας. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να παρευρίσκονται εδώ απόψε  όλοι εκείνοι οι εκλεκτοί αξιόμαχοι από τις 38 μας κοινότητες και τους οικισμούς για μια κοινή πορεία με στόχο να πάμε το Δήμο μας ψηλότερα».

Σημαντικά έργα-Υπηρεσίες:


Ο Γιώργος Μαχειμάρης στην ομιλία του και με κάθε λεπτομέρεια αναφέρθηκε στα μικρά και μεγάλα έργα υποδομής και υπηρεσιών που συντελέστηκαν , συντελούνται ή είναι δρομολογημένα με εξασφαλισμένες χρηματοδοτήσεις, έργα-υπηρεσίες  που δεν χωράει ο νους του απλού πολίτη.  


23 ΑΞΟΝΕΣ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ . ΜΕ  ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ –ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ. ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΜΟ:

1ος Άξονας : ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ:. ΛΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Ο τόπος μας είναι όμορφος… καθαρός ομορφότερος

 2ος Άξονας: ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ: ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ-ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ -ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΜΕ-ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕ / Μονάδα Επεξεργασίας Βιοαποβλήτων (Μ.Ε.Β.Α)/ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΔΡΑΝΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

3ος Άξονας: ΥΔΡΕΥΣΗ:(ΝΕΡΟ=ΖΩΗ): ΛΥΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ  ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ-ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΝΕΡΟΥ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ. ΗΔΗ  ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ  ΚΥΒΙΚΑ ΣΤΙΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ/ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ/ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ/ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΗΓΩΝ ΚΑΜΑΡΕΛΑΣ-ΚΥΠΡΙΑΝΑΔΩΝ κ.λ.π. Λιμνοδεξαμενή -Μεταφορά νερού από Γαλάζιο Μάτι.

 4ος Άξονας: ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ «ΓΙΓΑΝΤΑ» ΜΕ ΓΕΡΑ-ΣΤΕΡΕΑ ΠΟΔΙΑ.

5ος Άξονας: ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΠΑΛ-ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ-ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ-ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ

6ος Άξονας: ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ. ΚΛΕΙΣΤΟ-ΣΤΙΒΟΣ-ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ-ΚΡΙΚΕΤ

7ος Άξονας: ΟΔΟΠΟΙΙΑ: ΔΡΟΜΟΙ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ-ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ-ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΤΟΤΑΠΗΤΑ με ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ Η ΑΥΤΕΠΙΣΤΑΣΙΑ

8ος Άξονας: ΣΥΣΤΑΣΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ–ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΥΠΡΕΠΙΣΜΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΥΚΤΥΟΥ/ ΑΝΑΚΛΑΣΤΗΡΕΣ (μάτια γάτας)/ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΕΩΝ /ΣΗΜΑΝΣΗ/ΣΤΗΘΑΙΑ/ΜΠΑΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

9ος Άξονας: ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ / ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟΥ/ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ/ΕΞΥΠΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ.

10ος Άξονας: Λιμάνια-(με ΟΛΚΕ) ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ-ΛΙΜΑΝΙ ΗΜΕΡΟΛΙΑΣ-ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΙΚΡΑ ΛΙΜΑΝΙΑ

11ος Άξονας: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ… σε ΠΡΩΤΗ προτεραιότητα. Προστατεύουμε-ΘΩΡΑΚΙΖΟΥΜΕ  το Δήμο μας, τη ζωή μας, το μέλλον των παιδιών μας. ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ-ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΠΙΝ

12ος ΄Αξονας: ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ: ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΓΕΩΠΟΝΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ / ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΔΟΠΟΙΙΑ /ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ/ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

13ος Άξονας: ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ: ΠΟΙΟΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ-ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ-ΥΠΟΔΟΜΕΣ-ΕΝΔΟΧΩΡΑ

14ος Άξονας: ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ… ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ/ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ/ΦΩΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ/ΜΟΝΑΔΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ-ΠΡΟΤΥΠΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΜΕΑ

15ος Άξονας : ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΖΩΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ

16ος Άξονας: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ—ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ-ΦΕΣΤΙΒΑΛ-ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ-ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ.

17ος Άξονας: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ. ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ (ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ) ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΙΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ

18ος: Άξονας: ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ/ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΓΩΝΑΣ

19ος Άξονας: ΥΓΕΙΑ: ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ –ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ -ΙΑΤΡΕΙΑ-ΕΚΑΒ

20ος  Άξονας : ΝΕΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ του δήμου/ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ/ ΣΤΕΓΑΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ κα.

21ος Άξονας: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΩΝ

22ος Άξονας: ΣΥΣΤΑΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

23ος Άξονας: ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ-ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ-ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ-ΥΔΡΕΥΣΗ-ΥΠΟΔΟΜΕΣ-ΦΩΤΙΣΜΟΣ-Κ.Α ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ-ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ-ΠΑΡΕΠΙΔΗΜΟΥΝΤΕΣ-ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ-ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ-ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ .

 

 «Φίλες και φίλοι,

 

Απαιτούμε από το εαυτό μας αποτελεσματικότητα, σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πολίτες, διαφάνεια, ειλικρίνεια, άψογο τεχνοκρατικό σχεδιασμό. Αυτή είναι η δέσμευση μας απέναντι  στους συνδημότες μας….

Υπηρετούμε ένα νέο πρότυπο άσκησης πολιτικής, μια νέα αντίληψη για το ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Μακριά από λαϊκισμούς και δημαγωγίες. Πάνω από στενές κομματικές αντιλήψεις, πολιτικές αντιπαραθέσεις και διχαστικές πρακτικές….

Απόψε όλοι εμείς στέλνουμε μήνυμα ΝΙΚΗΣ -αισιοδοξίας και σιγουριάς …ΛΥΝΟΥΜΕ τα προβλήματα με σχέδιο, σκληρή δουλειά,. ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ.

Είμαστε εδώ, για να εγγυηθούμε, πως δεν θα αφήσουμε κανέναν, να παίξει με τις τύχες,  του Δήμου μας…..

Και είμαι πραγματικά Υπερήφανος, που η παράταξή μας, γίνεται πόλος Συνάντησης, και Συνεργασίας, όλων των υγιών, και δημιουργικών δυνάμεων του  Δήμου μας. Όπως συνέβη, και σε όλην, τη θητεία μας.

Οι δημότες μας δεν διακινδυνεύουν το μέλλον τους. Δεν  πρόκειται  να εμπιστευτούν, παντογνώστες και αυτόκλητους ‘σωτήρες’.

   Στόχος μας να γίνει ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας, Δήμος πιλότος με όραμα και ρεαλισμό. Με ισχυρή παρουσία στα δρώμενα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

ΕΜΒΛΗΜΑ ΜΑΣ Η ΠΥΞΙΔΑ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟ ΜΠΛΕ της ΘΑΛΑΣΣΑΣ , πηγή ζωής και το πορτοκαλί του ήλιου Της θετικής ενέργειας. Το χρώμα των έργων, και των αποτελεσμάτων. Αλλά και Σύμβολο των μεγάλων στρατηγικών κινήσεων, του Μέλλοντός μας».

Η παρουσίαση του συνδυασμού

Στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων των τεσσάρων Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας , ήτοι Αγίου Γεωργίου, Εσπερίων , Θιναλίων και Κασσωπαίων .

ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ-ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΜΟ

 

Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΑλλάΖΕΙ η Βόρεια Κέρκυρα Δύναμη Ανάπτυξης έχει ως εξής:

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ( ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ)

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΑΣΠΙΩΤΗΣ       ΕΥΓΕΝΙΟΣ-ΣΠΥΡΙΔΩΝ  ΤΟΥ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ            ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  ΤΟΥ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΚΟΥΡΣΑΡΗ       ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ    ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ

ΛΕΥΘΕΡΙΩΤΗ   ΑΓΓΕΛΙΚΗ         ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ

ΜΕΣΣΑΣ           ΙΩΣΗΦ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ    ΕΥΓΕΝΙΑ          ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ

ΜΠΑΡΔΗΣ       ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ       ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ   ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΦΑΚΙΟΛΑΣ       ΚΩΝ/ΝΟΣ        ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

ΧΕΙΜΑΡΙΟΣ      ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ        ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΚΑΡΔΑΚΑΡΗΣ  ΣΠΥΡΙΔΩΝ       ΤΟΥ ΔΑΜΙΑΝΟΥ

ΚΟΥΤΣΟΥΡΗ    ΕΛΠΙΔΑ            ΤΟΥ ΧΑΡΙΤΩΝΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΡΟΥ

ΑΣΠΙΩΤΗΣ       ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ   ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ         ΡΟΜΠΕΡΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ    ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΚΩΣΤΑΝΤΗ      ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ   ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

ΚΩΣΤΑΝΤΗΣ    ΣΠΥΡΙΔΩΝ       ΤΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ

ΜΑΚΡΗΣ          ΘΕΟΦΑΝΗΣ    ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΠΡΑΝΤΑΛΟΥ   ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΡΚΑΔΑΔΩΝ

ΚΑΜΟΝΑΧΟΥ  ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΧΕΙΜΑΡΙΟΣ      ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ          ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΡΜΕΝΑΔΩΝ

ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ     ΑΝΤΩΝΙΟΣ      ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ     ΣΠΥΡΙΔΩΝ       ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ

ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ     ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ    ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΦΙΩΝΟΣ

ΑΝΘΗ  ΑΝΤΙΓΟΝΗ       ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ      ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΜΠΑΡΔΗ         ΠΟΛΥΞΕΝΗ     ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

ΜΠΑΡΔΗ         ΧΑΡΟΥΛΑ        ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΜΠΑΡΔΗΣ       ΗΛΙΑΣ  ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΜΠΑΡΔΗΣ       ΣΠΥΡΙΔΩΝ       ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

ΜΠΑΡΔΗΣ       ΣΠΥΡΙΔΩΝ  ΙΩΑΝΝΗΣ  ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΑΦΝΗΣ

ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ     ΝΙΚΟΛΑΟΣ       ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΔΟΛΙΑΝΙΤΗΣ    ΣΠΥΡΙΔΩΝ       ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ

ΤΣΙΛΙΜΠΑΡΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ         ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΧΑΝΔΡΙΝΟΥ     ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΡΟΣΑΤΟΥ

ΚΟΡΑΚΙΑΝΙΤΗΣ            ΝΙΚΟΛΑΟΣ       ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΒΒΑΔΑΔΩΝ

ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ    ΙΩΑΝΝΗΣ        ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

ΛΕΥΚΙΜΜΙΑΤΗ            ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΛΕΥΚΙΜΜΙΑΤΗΣ          ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ       ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

ΛΕΥΚΙΜΜΙΑΤΗΣ          ΘΕΟΔΩΡΟΣ      ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΛΟΥΒΡΟΣ         ΝΙΚΟΛΑΟΣ       ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ    ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ

ΡΙΚΟΥ  ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΙΣΣΑΙΟΥ

ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ     ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ    ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΣΤΕΛΛΑΝΩΝ ΓΥΡΟΥ

ΑΝΘΗ  ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ    ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ          ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ          ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ          ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ-ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ        ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΑΡΙΑΣ

ΚΟΝΤΟΣΩΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ         ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

ΜΑΚΡΗΣ          ΙΩΑΝΝΗΣ        ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΑΓΩΝ

ΚΡΟΚΙΔΗΣ        ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ      ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΚΡΟΚΙΔΗΣ        ΝΙΚΟΛΑΟΣ       ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ    ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΙΣΣΑΙΟΥ

ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ           ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

ΠΑΓΙΑΤΑΚΗΣ   ΓΕΩΡΓΙΟΣ         ΤΟΥ ΔΓΜΗΤΡΙΟΥ

ΡΩΜΑΙΟΥ        ΞΑΝΘΙΠΠΗ      ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΡΑΧΤΑΔΩΝ

ΑΡΜΕΝΗΣ       ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ          ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΩΡΕΠΙΣΚΟΠΩΝ

ΚΟΥΡΣΑΡΗΣ     ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

ΤΖΗΛΙΟΣ          ΣΠΥΡΙΔΩΝ       ΤΟΥ ΧΑΡΙΛΑΟΥΓ

ΦΛΟΚΑΛΗΣ     ΣΠΥΡΙΔΩΝ       ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ( ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΣΠΕΡΙΩΝ)

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΑΓΙΟΒΛΑΣΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ       ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ     ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ   ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

ΒΛΑΝΤΟΣ        ΣΠΥΡΙΔΩΝ       ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΓΟΥΛΗ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ

ΚΑΛΟΥΔΗΣ      ΝΙΚΟΛΑΟΣ       ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

ΚΑΡΑΤΖΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

ΚΟΥΦΑΛΗ       ΑΓΓΕΛΙΚΗ         ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΜΑΡΤΙΝΟΥ      ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ    ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ    ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ        ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ       ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

ΜΠΑΝΤΟΥΝΟΣ           ΓΕΩΡΓΙΟΣ         ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

ΜΠΙΣΚΟΣ         ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ       ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

ΝΙΚΟΛΑΟΥ       ΚΩΝ/ΝΟΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ

ΠΑΙΔΟΥΛΙΑΣ    ΙΩΑΝΝΗΣ        ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΚΟΣ       ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ      ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΠΟΛΥΜΕΡΗΣ   ΜΙΧΑΗΛ          ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

ΠΡΟΒΑΤΑ        ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΠΡΟΒΑΤΑΣ      ΙΩΑΝΝΗΣ        ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΠΡΟΒΑΤΑΣ      ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ          ΤΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΥ

ΣΚΕΜΠΡΗΣ      ΘΕΟΦΑΝΗΣ    ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ

ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΣ   ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ       ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

ΤΣΟΜΠΑΝΑΚΗΣ          ΙΟΡΔΑΝΗΣ       ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΙΩΝ ΔΟΥΛΩΝ

ΜΕΣΗΜΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ    ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΡΑΦΩΝ

ΠΡΟΒΑΤΑΣ      ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ       ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

ΠΡΟΒΑΤΑΣ      ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ    ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗΣ          ΝΙΚΟΛΑΟΣ       ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΤΙΠΕΡΝΩΝ

ΜΑΡΤΙΝΟΣ      ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ    ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ

ΠΡΟΒΑΤΑ        ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΡΗΓΑΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ       ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΥΛΙΩΤΩΝ

ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ     ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ         ΤΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΥ

ΚΟΡΑΚΙΑΝΙΤΗ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΚΟΥΒΑΡΑΣ       ΦΙΛΙΠΠΟΣ       ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

ΚΟΥΡΚΟΥΛΟΥ  ΕΙΡΗΝΗ           ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ    ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ

ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ  ΘΕΟΔΩΡΟΣ      ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ          ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ  ΣΠΥΡΙΔΩΝ       ΣΤΑΜΑΡΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΑΛΑΝΕΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΑΚΗ       ΙΩΑΝΝΑ          ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΜΙΧΑΛΑ           ΧΡΙΣΤΙΝΑ         ΤΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗ

ΤΖΩΡΑ             ΜΑΡΙΛΕΝΑ      ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΕΛΟΝΑΔΩΝ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ       ΙΩΑΝΝΗΣ        ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

ΚΑΝΤΑΡΕΛΗΣ  ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ     ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΚΑΝΤΑΡΕΛΗΣ  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ            ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΑ      ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ    ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

ΜΗΛΙΩΤΗΣ      ΣΠΥΡΙΔΩΝ       ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

ΠΕΚΟΥΛΗ        ΒΙΡΓΙΝΙΑ          ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΣΙΩΖΗΛΗ  ΔΟΥΚΑ        ΡΟΪΔΩ  ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΧΑΓΙΑΝΝΗΣ     ΑΝΑΣΤΑΣΟΣ-ΑΙΜΙΛΙΟΣ            ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΒΑΛΛΟΥΡΙΟΥ

ΑΡΜΕΝΗ         ΑΘΗΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ          ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΚΑΚΑΒΑΚΗΣ    ΤΖΑΝΕΤΟΣ       ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΜΑΡΤΙΝΟΥ      ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ            ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΥ       ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ     ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ

ΣΑΪΤΑΣ             ΞΕΝΟΦΩΝ       ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

ΨΑΡΡΑΣ          ΓΕΩΡΓΙΟΣ         ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΑΣ ΚΑΡΟΥΣΑΔΩΝ

ΚΟΝΤΡΕΑ        ΟΞΑΝΑ            ΤΟΥ ΜΑΡΙΝ

ΚΟΥΡΣΑΡΗΣ     ΓΕΩΡΓΙΟΣ         ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

ΚΟΥΡΣΑΡΗΣ     ΣΠΥΡΙΔΩΝ       ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ         ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

ΜΠΑΛΛΑ         ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ    ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

ΠΙΤΙΚΑΡΗΣ       ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ     ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΦΕΛΙΤΣΕ          ΓΕΩΡΓΙΑ           ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΔΩΝ

ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ     ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ    ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΓΟΥΔΕΛΗΣ       ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ    ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

ΓΟΥΔΕΛΗΣ       ΝΙΚΟΛΑΟΣ       ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΚΡΟΚΙΔΗ          ΒΑΣΙΛΙΚΗ         ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΚΡΟΚΙΔΗΣ        ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ       ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ  ΒΑΙΣΙΛΗΣ         ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΟΥΛΑΔΩΝ

ΒΛΑΣΕΡΟΣ       ΣΠΥΡΙΔΩΝ       ΤΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗ

ΒΛΑΣΕΡΟΥ       ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ     ΣΠΥΡΙΔΩΝ       ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΚΑΡΑΜΠΛΑΚΑΣ          ΙΩΑΝΝΗΣ        ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΚΟΥΒΑΡΑ        ΒΑΡΒΑΡΑ        ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΚΟΥΦΑΛΗΣ     ΓΕΩΡΓΙΟΣ         ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΣΠΥΡΟΥΛΗΣ    ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ   ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ

ΤΑΛΑΚΟΥΡΑ    ΒΑΣΙΛΙΚΗ         ΤΟΥ ΑΛΑΞΑΝΔΡΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΙΔΑΡΙΟΥ

ΛΕΟΝΤΙΤΣΗΣ   ΑΝΤΩΝΙΟΣ      ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΛΕΟΝΤΙΤΣΗΣ   ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ     ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ    ΜΑΡΙΕΤΤΑ       ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΣΕΛΛΑΣ            ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ     ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ( ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΘΙΝΑΛΙΩΝ)

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΓΑΡΝΕΛΗΣ       ΙΩΑΝΝΗΣ        ΤΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ

ΔΕΡΒΙΣΗΣ        ΓΙΑΝΝΗΣ         ΤΟΥ ΣΕΡΙΦ

ΚΑΛΟΥΔΗΣ      ΙΩΑΝΝΗΣ        ΤΟΥ ΔΑΝΙΗΛ

ΚΟΚΚΑΛΗ        ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ   ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

ΚΟΝΤΙΝΗΣ       ΙΩΑΝΝΗΣ        ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ    ΓΕΩΡΓΙΟΣ         ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΥ       ΙΩΑΝΝΑ-ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ

ΞΑΝΘΟΣ          ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ  ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

ΠΟΥΛΙΑΣΗ       ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΠΟΥΛΙΑΣΗΣ     ΑΝΤΩΝΙΟΣ      ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ

ΣΑΛΒΑΝΟΣ      ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ       ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΣΥΡΙΩΤΗ          ΘΕΟΔΟΥΛΑ     ΤΟΥ ΘΩΜΑ

ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ       ΧΡΙΣΤΙΝΑ         ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

ΧΕΙΡΔΑΡΗΣ      ΝΙΚΟΛΑΟΣ       ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

ΒΛΑΧΟΣ           ΝΙΚΟΛΑΟΣ       ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΚΟΣΚΙΝΑ          ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ- ΒΑΡΒΑΡΑ          ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

ΚΟΣΚΙΝΑΣ        ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ    ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΠΟΥΛΙΑΣΗΣ     ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ    ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

ΠΟΥΛΙΑΣΗΣ     ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ          ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ

ΓΙΟΒΑΡΘΗ       ΘΕΟΔΩΡΑ        ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΚΟΝΤΙΝΗΣ       ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ    ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΜΠΑΝΟΥ        ΓΕΩΡΓΙΑ           ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΠΟΥΛΙΑΣΗ       ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ            ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ

ΤΖΩΡΑΣ           ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ   ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΛΗΜΑΤΙΑΣ

ΖΕΡΒΟΠΟΥΛΟΣ            ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ    ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ

ΘΥΜΗΣ            ΣΠΥΡΙΔΩΝ       ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΤΡΟΥΣΑ           ΕΙΡΗΝΗ           ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

ΤΡΟΥΣΑΣ         ΙΩΑΝΝΗΣ        ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΛΑΥΚΙΟΥ

ΒΑΡΕΛΗ           ΣΤΑΜΑΤΕΛΑ   ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΙΟΥ

ΒΛΑΧΟΥ           ΣΤΑΜΑΤΙΑ       ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

ΜΠΑΝΟΣ         ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΜΙΧΑΗΛ    ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

ΠΡΙΦΤΗΣ         ΝΙΚΟΛΑΟΣ       ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΡΟΥΣΕΛΗ         ΕΙΡΗΝΗ           ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΥΠΟΙΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΛΟΥΤΣΩΝ

ΒΛΑΧΟΣ           ΓΕΩΡΓΙΟΣ         ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΠΑΡΓΙΝΟΣ       ΧΑΡΙΛΑΟΣ        ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

ΣΑΡΑΚΗΝΟΥ    ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΥΜΦΩΝ

ΚΟΝΤΟΣΤΑΝΟΣ           ΣΠΥΡΙΔΩΝ       ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΑΓΓΕΛΙΚΗ         ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ

ΞΑΝΘΟΣ          ΙΩΑΝΝΗΣ        ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

ΤΣΕΝΕΜΠΗ     ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ       ΤΟΥ ΑΛΚΙΝΟΟΥ

ΤΣΕΝΕΜΠΗΣ   ΝΙΚΟΛΑΟΣ       ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΞΑΝΘΑΤΩΝ

ΔΟΥΚΑΣ           ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ    ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟ

ΜΙΧΑΛΑΣ         ΘΕΟΔΩΡΟΣ      ΤΟΥ ΑΙΜΙΛΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΘΕΙΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΑ       ΙΩΑΝΝΑ          ΤΟΥ ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΥ

ΚΑΣΣΑΡΗ         ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ-ΚΑΤΙΝΑ  ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΚΑΣΣΑΡΗΣ       ΠΟΛΥΜΕΡΟΣ   ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΚΟΥΤΣΟΥΡΗΣ   ΑΝΔΡΕΑΣ         ΤΟΥ ΑΙΜΙΛΙΟΥ

ΜΕΣΙΝΗΣ         ΘΥΜΙΟΣ           ΤΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΤΑΛΕΙΑΣ

ΚΛΟΥΒΙΔΑΚΗ   ΕΛΕΝΗ ΤΗΣ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΠΟΥΛΙΑΣΗ       ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ            ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΠΟΥΛΙΑΣΗΣ     ΙΩΑΝΝΗΣ        ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΦΑΚΕΡΩΝ

ΔΙΒΡΙΩΤΗ        ΑΓΓΕΛΙΚΗ         ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ

ΔΙΒΡΙΩΤΗΣ       ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ     ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ

ΜΠΑΝΟΣ         ΝΙΚΟΛΑΟΣ       ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΩΣ

ΠΟΡΦΥΡΗΣ     ΝΙΚΟΛΑΟΣ       ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

 

 

ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ (ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΣΣΩΠΑΙΩΝ)

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

ΚΟΥΤΣΟΥΡΗΣ   ΧΑΡΙΤΩΝ         ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

ΜΑΥΡΩΝΑΣ     ΘΕΟΔΩΡΟΣ      ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΝΙΚΟΛΟΥΖΟΥ   ΒΑΡΒΑΡΑ        ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΣΑΛΒΑΝΟΣ      ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ          ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΜΑΡΙΟΥ

ΚΑΤΣΑΡΟΣ       ΓΕΩΡΓΙΟΣ         ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΣΣΙΩΠΗΣ

ΒΛΑΧΟΥ           ΒΙΡΓΙΝΙΑ          ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΒΛΑΧΟΥ           ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΖΕΡΒΑ  ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΚΟΜΝΗΝΟΣ    ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ       ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΚΟΥΤΣΟΥΡΗ    ΑΜΑΝΤΑ         ΤΟΥ ΧΑΡΙΤΩΝΟΣ

ΚΟΥΤΣΟΥΡΗ    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ      ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ    ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ    ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΗΣΑΚΙΟΥ

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ         ΙΩΑΝΝΗΣ        ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ         ΝΙΚΟΛΑΟΣ       ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ

ΜΠΑΚΑΣ         ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ       ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ

ΝΙΚΟΛΟΥΖΟΥ   ΕΥΔΟΚΙΑ          ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΙΝΙΩΝ

ΚΑΤΣΑΡΟΥ       ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ            ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ

ΜΑΡΤΖΟΥΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ      ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΜΑΥΡΩΝΑΣ     ΑΝΔΡΕΑΣ         ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΜΠΟΛΟΒΙΝΟΥ            ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ

ΤΣΙΩΛΗΣ          ΓΕΩΡΓΙΟΣ         ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ