Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξεκίνησαν οι εργασίες διαμόρφωσης στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου

ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
14 Σεπτεμβρίου 2023 / 19:34

"Αφορά μια δικαίωση του χρόνιου σχετικού αιτήματος των κατοίκων της τοπικής κοινότητας που θα αποδώσει σύντομα στην τοπική κοινωνία μια σύγχρονη αθλητική εγκατάσταση και θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των πολιτών του Νότου συνολικά"

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας Κώστας Λέσσης με ανακοίνωση του γνωστοποίησε την έναρξη των εργασιών διαμόρφωσης στο ποδοσφαιρικό γήπεδο του Αγίου Νικολάου. Στην ανακοίνωση αναφέρει συγκεκριμένα:

"Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι μετά από συνεπή προσπάθεια των δημοτικών υπηρεσιών και της Δημοτικής Αρχής, ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες διαμόρφωσης και αναβάθμισης των εγκαταστάσεων του ποδοσφαιρικού γηπέδου του Αγίου Νικολάου.

Αφορά μια δικαίωση του χρόνιου σχετικού αιτήματος των κατοίκων της τοπικής κοινότητας που θα αποδώσει σύντομα στην τοπική κοινωνία μια σύγχρονη αθλητική εγκατάσταση και θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των πολιτών του Νότου συνολικά.

Μοιραζόμαστε σήμερα την χαρά των κατοίκων του Αγίου Νικολάου που με τη συνεπή στάση τους για σχεδόν τριάντα χρόνια κατάφεραν να διεκδικήσουν και να πετύχουν την αναβάθμιση του χώρου άθλησής τους. Μοιραζόμαστε σήμερα όλοι την επιτυχία να ξεκινάμε το φυσικό αντικείμενο αυτού του έργου και με την ίδια συνέπεια θα επιδιώξουμε την άμεση ολοκλήρωσή του"..  

ΦΩΤΟ@ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΣΣΗΣ