Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το ψηφοδέλτιό του παρουσίασε στη Λευκίμμη ο υποψ. δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας Σταμάτης Πελάης

Σταμάτης Πελάης
05 Σεπτεμβρίου 2023 / 14:44

Στο ψηφοδέλτιο της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» συμμετέχουν συνολικά 168 υποψήφιοι

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΕΛΑΗΣ). Τον ιστορικό χώρο των Αλυκών Λευκίμμης επέλεξε η Λαϊκή Συσπείρωση για να ολοκληρώσει το 5ο και τελευταίο τμήμα των παρουσιάσεων των συνολικά 168 υποψηφίων δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων, καλώντας παράλληλα σε πλατύ προγραμματικό διάλογο και συζήτηση όλους τους πολίτες και τις δημοτικές παρατάξεις με ξεκάθαρες θέσεις πάνω στα πραγματικά προβλήματα της περιοχής.

«Επειδή ο αγώνας μας έχει ως γνώμονα τις ανάγκες του λαού, καλούμε τις άλλες παρατάξεις ενώπιων των δημοτών, να τοποθετηθούμε όλοι μαζί. Τους προτείνουμε να γίνουν κοινές εμφανίσεις σε όλα τα χωριά, να ακούσουμε και να καταθέσουμε τις προτάσεις μας.

Να διεξαχθεί μια προεκλογική περίοδος με διάλογο, θέσεις και προτάσεις και όχι με ρουσφέτια, υποσχέσεις, απειλές και πιέσεις στο παρασκήνιο.

Όλοι και όλα στο ξέφωτο!»

Επιλέξαμε να ξεκινήσουμε από εδώ από τις Αλυκές Λευκίμμης την πορεία μας προς την τελική μάχη και την επιστροφή του Δήμου στα χέρια της Κοινωνίας και των ανθρώπων του καθημερινού μόχθου

– Γιατί εδώ στο παρελθόν, όπως και τώρα στα σύγχρονα κάτεργα, η εργατική τάξη έβγαζε το ψωμί της με ιδρώτα και αίμα.

– Γιατί εδώ η φύση μας χάρισε απλόχερα ομορφιά και ζωή.

– Γιατί εδώ η νεολαία μας λαμβάνει περιβαλλοντική εκπαίδευση.

– Γιατί εδώ κάθε καλοκαίρι και όχι μόνο, με πρωτοβουλία κυρίως της μουσικής καλλιτεχνικής ένωσης Λευκιμμαίων παρουσιάζεται η τέχνη, η καλλιτεχνική δημιουργία και έκφραση του λαού.

Σ’ αυτόν λοιπόν τον τόπο η «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» πιστεύει ότι μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά η ιστορικότητα του χώρου, η εκπαιδευτική διαδικασία, η καλλιτεχνική έκφραση και το οικοσύστημα, μακριά από κάθε σκέψη για εμπορευματοποίηση και έξω από κάθε λογική αντιπαράθεσης.

Πάνω σε αυτούς τους τέσσερις πυλώνες μπορεί να στηριχτεί η ανάδειξη της περιοχής των Αλυκών όπως και ολόκληρης της Νότιας Κέρκυρας.

Στο ψηφοδέλτιο της «ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» συμμετέχουν συνολικά 168 υποψήφιοι. Το ψηφοδέλτιο μας απαρτίζεται από ανθρώπους που προσέφεραν, προσφέρουν και θα προσφέρουν από κάθε μετερίζι του λαϊκού κινήματος. Μέσα από συλλόγους, συνδικάτα, οργανώσεις, ή ως εκλεγμένοι στην τοπική διοίκηση, οι υποψήφιοι μας δεν πήραν τίποτα, συμμετέχουν χωρίς οφέλη και δεν προσδοκούν σε προσωπικές απολαβές. Εμείς δίνουμε ένα καθαρό αγώνα για να αλλάξουν τα πράγματα στο Δήμο της Νότιας Κέρκυρας, για να πάρει ο λαός στα χέρια του την κατάσταση και να παλέψει για να βελτιώσει την ζωή του.

Δείτε εδώ όλα τα Ονόματα των Υποψηφίων με σύντομα βιογραφικά τους.

Αρμενιάκος Βασίλης

Συνταξιούχος, Πρόεδρος της ομοσπονδίας αγροτικών συλλόγων Κέρκυρας, πρώην μέλος της διοίκησης της ΕΑΣΚ,

Μέλος της συντονιστικής επιτροπής των μπλόκων και της ΠΑΣΥ

Πρώην πρόεδρος του πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Ματθαίου, Πρώην πρόεδρος της κοινότητας Αγ. Ματθαίου, έχει διατελέσει 29 χρόνια δημοτικός σύμβουλος, εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος του δήμου νότιας Κέρκυρας, καθώς και δήμαρχος Μελιτειαίων.

Ζερβός Νικηφόρος

Ξενοδοχοϋπάλληλος, μέλος του Δ/Σ του Συνδικάτου Ξενοδοχοϋπαλλήλων, Επισιτισμού, Τουρισμού. Αντιπρόσωπος στο εργατικό κέντρο και την ομοσπονδία, Πρόεδρος του πολιτιστικού, Συλλόγου Νεοχωρακίου Αργυράδων « Η ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ», μέλος του Δ/Σ του «ΚΟΡΙΣΣΟΥ» περιβαλλοντικού, πολιτιστικού, αθλητικού συλλόγου, δημοτικός σύμβουλος του ενιαίου δήμου της Κέρκυρας και εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος του δήμου νότιας Κέρκυρας.

Γαστεράτος Χρήστος

Ιδιωτικός Υπάλληλος, Αντιπρόσωπος στο Εργατικό Κέντρο & την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων. Έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ της Μουσικής Καλλιτεχνικής Ένωσης Λευκίμμης και δημοτικός σύμβουλος Λευκιμμαίων

Κουλούρης Σπύρος

Συνταξιούχος τραπεζοϋπάλληλος, πρώην μέλος του ΤΠ της ΟΤΟΕ, φυσικός. Πρώην μέλος του Δ/Σ της Μουσικής Καλλιτεχνικής Ένωσης Λευκίμμης, πρώην δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δήμου Λευκιμμαίων επί θητείας Νίκου Κουλούρη.

Γαστεράτος Χαράλαμπος

Συνταξιούχος εκπαιδευτικός, πρώην γενικός γραμματέας της αθλητικής Ένωσης Λευκίμμης και του Παλευκιμμαϊκού. Έχει συγγράψει μαζί με τον δάσκαλο Τέλλο Πανδή  το ιστορικό βιβλίο με τίτλο «Ο γιατρός Νικόλαος Κωνοφάος στο πολιορκημένο Μεσολόγγι», πρώην δημοτικός σύμβουλος Δήμου Λευκιμμαίων.

Καββαδίας Νικόλαος

Συνταξιούχος χημικός μηχανικός, αντιπρόεδρος του αγροτικού Συλλόγου Λευκίμμης, πρώην δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Λευκιμμαίων

Μπασιάς Σπυρίδων

Ελεύθερος επαγγελματίας, μηχανικός αυτοκινήτων, πρώην κοινοτικός σύμβουλος κοινότητας Νεοχωρίου, πρώην πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου και πρώην δημοτικός σύμβουλος Δήμου Λευκιμμαίων.

Κοντομάρης Σπυρίδων

Χημικός μηχανικός ΕΜΠ με 20ετή εμπειρία σε μεγάλα ενεργειακά έργα, έχει διατελέσει μέλος της διοικούσας επιτροπής του ΤΕΕ, μέλος του Δ/Σ του Εργατικού Κέντρου Αθήνας και περιφερειακός σύμβουλος Ιονίων Νήσων. Μέλος της Αριστερής Συσπείρωσης


Βλαχόπουλος Βασίλης

Συνταξιούχος ναυτικός, Πρόεδρος κοινότητας Βασιλατίκων

Βλαχόπουλος Κώστας

Συνταξιούχος επαγγελματίας, πρώην πρόεδρος Κουσπάδων

Θεοφύλακτος Νικος

Πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων, πρώην πρόεδρος της κοινότητας Κάτω Παυλιάνας

Μοιρισκλάβος Χρήστος

Συνταξιούχος οικοδόμος, πρώην πρόεδρος κοινότητας Χλωμοτιανών

Κοσμάς Παναγιώτης

Συνταξιούχος Οικοδόμος, πρώην πρόεδρος κοινότητας Μωραϊτίκων.

Μητσιάλη Ουρανία

Πρώην Προϊσταμένη & επιστημονικά υπεύθυνη της ψυχιατρικής δομής «Οικοτροφείο Θάλεια» στο Περιβόλι.

Αβραμιώτης Παναγιώτης

Επαγγελματίας, ηλεκτρολόγος μηχανικός, διατηρεί γραφείο ηλεκτρομηχανικών μελετών. Επιπλέον δραστηριοποιείται επαγγελματικά με τη λειτουργία καφετέριας στον Αγ. Ματθαίο.

Μέριανος Δημήτρης

Φοιτητής στο τμήμα Τουρισμού του Ιονίου Πανεπιστημίου, εργάζεται ως ξενοδοχοϋπάλληλος.

Γκίνη Αναστασία

Σπουδάστρια, μέλος του Διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ Αττικής.

Βλάχου Μαρία

Φοιτήτρια, μέλος Δ/Σ του συλλόγου φοιτητών της Παντείου. Εργάζεται παράλληλα ως ξενοδοχοϋπάλληλος.

Νικόπουλος Δημήτρης

Φοιτητής Οδοντιατρικής, μέλος του Δ/Σ και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών Οδοντιατρικής Αθηνών.


ΜΥΡΙΛΛΑ ΕΛΕΝΗ
Πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων στο SANDY, αντιπρόσωπος στο Εργατικό Κέντρο και την Ομοσπονδία (ΠΟΕΕΤ), πρώην μέλος της διοίκησης του Συνδικάτου Ξενοδοχοϋπαλλήλων-Επισιτισμού-Τουρισμού. Μέλος του ΔΣ του ‘’ΚΟΡΙΣΣΟΥ’’, πολιτιστικού, αθλητικού, περιβαλλοντικού συλλόγου. Ιδρυτικό μέλος του ΑΛΕΥΚΙΜΟΝ

ΠΑΝΔΗ ΕΙΡΗΝΗ
Έχει διατελέσει αντιπρόσωπος στο Εργατικό Κέντρο και την Ομοσπονδία (ΠΟΕΕΤ) και μέλος του ΔΣ του Σωματείου εργαζομένων στο SANDY. Μέλος του ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ
Αντιπρόσωπος στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας και μέλος της διοίκησης του Σωματείου Εργαζομένων στο SANDY. Ιδρυτικό μέλος ΑΛΕΥΚΙΜΟΝ. Ιδρυτικό μέλος του Πνευματικού κέντρου της ΠΑΝΑΓΙΑΣ και πρώην μέλος του ΔΣ

ΓΚΙΟΚΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
Μέλος της διοίκησης του Σωματείου εργαζομένων στο SANDY, αντιπρόσωπος στο Εργατικό Κέντρο και στην Ομοσπονδία (ΠΟΕΕΤ).

ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΚΟΣ (ΛΟΥΚΑΣ)
Μέλος της διοίκησης του Σωματείου εργαζομένων στο SANDY.

ΑΡΜΕΝΙΑΚΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
Συνταξιούχος, πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων δημοτικού σχολείου Αγ. Ματθαίου, πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων γυμνασίου Καστελλάνων Μέσης και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Ματθαίου.

ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ)
Σπούδασε Πληροφορική, Φυσικές Επιστήμες & Τεχνολογία ενώ είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών ΜΒΑ από το Harvard Business School. Ιδιωτικός Υπάλληλος με μεγάλη καριέρα σε Διευθυντικές Θέσεις μεγάλων Εταιριών, μέλος του ΔΣ του ‘’ΚΟΡΙΣΣΟΥ’’ Αθλητικού, Πολιτιστικού, Περιβαλλοντικού Συλλόγου, Πρώην Πρόεδρος και νυν Αντιπρόεδρος της Φιλαρμονικής Αγ. Ματθαίου, Πρώην Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Ματθαίου. Γενικός Γραμματέας Δ.Σ. Ο.Φ.Α.Μ . Ενεργό Μέλος και Υποστηρικτής των Γιατρών του Κόσμου

ΜΑΡΚΑΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
Συνταξιούχος οδηγός τουριστικών λεωφορείων. Συνδικαλιστής. Έχει διατελέσει πρόεδρος του Αγροτικού και του πολιτιστικού συλλόγου Αγ. Δημητρίου Χλωμού. Για πολλά χρόνια μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Κέρκυρας.

ΡΗΓΟΥ ΚΑΣΣΙΑΝΗ
Ξενοδοχοϋπάλληλος. Έχει διατελέσει μέλος του συλλόγου γονεϊκού κινήματος δημοτικού σχολείου Βιταλάδων και είναι μέλος της χορωδίας Λευκίμμης.

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗ ΒΙΡΓΙΝΙΑ
Συνταξιούχος. Έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ του Σωματείου εργαζομένων στο SANDY, αντιπρόσωπος στο εργατικό κέντρο Κέρκυρας και μέλος του ΔΣ της χορωδίας Λευκίμμης. Έχει διατελέσει επίσης στο ΔΣ του συλλόγου γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Λευκίμμης καθώς και μέλος του ΔΣ της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκίμμης.

ΛΕΣΣΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Ελεύθερος Επαγγελματίας. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Χλωμού μέλος του ΔΣ του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Μελιτειέων και κοινοτικός σύμβουλος χλωμού.

ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
Ιδιωτικός υπάλληλος. Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΟ Κέρκυρας και προπονητής κάτοχος διπλώματος UEFA A σε αρκετές ομάδες. Μέλος του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Αγ. Ματθαίου

ΡΟΥΣΣΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Ιδιωτικός υπάλληλος με ειδίκευση στα δίκτυα υπολογιστών. Ποδοσφαιριστής του Ο.Φ.Α.Μ. και μέλος του χορευτικού τμήματος του πολιτιστικού συλλόγου Αγ. Ματθαίου στον οποίο είναι και μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

ΠΕΡΡΟΣ ΝΙΚΟΣ
Για πάνω από 40 χρόνια ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας κύρια σε θέματα αθλητισμού και πολιτισμού. Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής με ευδόκιμη υπηρεσία στην εκπαίδευση για 35 χρόνια και από πέρυσι συνταξιούχος. Από τους ιδρυτές του ΛΑΟΔΑΜΑ, ενός Πολιτιστικού Συλλόγου με τεράστιο διδακτικό, ερευνητικό και εκδοτικό έργο. Διετέλεσε στην διοίκηση του Συλλόγου επί 40 χρόνια, υπήρξε ο συντονιστής των Φολκλορικών Φεστιβάλ επί 24 χρόνια. Πρωτεργάτης στο Κερκυραϊκό Χάντμπολ με αξιόλογες επιτυχίες αθλητών του που διέπρεψαν σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ομοσπονδιακός προπονητής για πολλά χρόνια και τώρα συντονιστής στα τμήματα Χάντμπολ του ιστορικού Κερκυραϊκού Γυμναστικού Συλλόγου. Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών από το 2007 έως το 2020 και νυν αντιπρόεδρος με μεγάλη συνεισφορά στο αντιναρκωτικό κίνημα και στη δημιουργία της Στεγνής Δημόσιας Θεραπευτικής Μονάδας ΔΙΑΠΛΟΥΣ στο νησί. Πρόεδρος των Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής με πολύπλευρη συνεισφορά στην διοργάνωση του συνεδρίου για τις αθλητικές υποδομές στο νησί το 2010, μια διαχρονική παρακαταθήκη. Πρόεδρος του Κόρισσου Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου, που πρωτοστατεί για την διάσωση του Ίσσου και άλλων περιοχών στο νησί μας, με κορυφαία ετήσια εκδήλωση για 11 χρόνια τον Κόρισσο Αγώνα Δρόμου στην άμμο. Για πάνω από 20 χρόνια στις διοικήσεις του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού του (Βραγκανιώτικα). Μέλος της Επιτροπής Αθλητισμού πολιτισμού του πρώην Δήμου Μελιτειέων επί δημαρχίας Βασίλη Αρμενιάκου με πρωτοποριακό έργο για τον τόπο (εκδηλώσεις σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα- συναυλίες- αγώνες στίβου ν. Κέρκυρας – ποδηλατικοί δρόμοι – Φεστιβάλ Γαρδίκεια με θέατρο, μουσική, χορό – πρόγραμμα καλοκαιρινής απασχόλησης παιδιών εργαζομένων – προγράμματα μαζικού αθλητισμού για ενήλικους (άνδρες κ γυναίκες), με 3 καθηγητές φυσικής αγωγής πλήρους απασχόλησης στην υπηρεσία του έργου των αθλητικών και πολιτιστικών σωματείων. Κεντρικός εισηγητής στο 5ο Παγκόσμιο συνέδριο για τον μαζικό Αθλητισμό με θέμα τον αθλητισμό και τον τοπικισμό. Ενεργό μέλος της επιτροπής Ειρήνης Κέρκυρας

ΒΑΡΕΛΗ ΑΣΗΜΙΝΑ
Ιδιωτική υπάλληλος και αθλήτρια

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΤΗΣ ΑΛΕΚΟΣ
Συνταξιούχος εκπαιδευτικός. Έχει διατελέσει αντιδήμαρχος Παιδείας Του δήμου Μελιτειαίων και πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών, παράρτημα Κέρκυρας. Έχει συγγράψει το βιβλίο ιστορικού περιεχομένου με τίτλο ‘’ΑΣΠΗΛΕΣ ΜΝΗΜΕΣ’’ καθώς και το βιβλίο λαογραφικού περιεχομένου με τίτλο ‘’ΧΛΩΜΟΣ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ’’.

ΠΑΪΖΑΝΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ
Σπούδασε Γραμματειακή Υποστήριξη Η/Υ & Προγραμμάτων, πρώην επιχειρηματίας ενοικιάσεων μοτοποδηλάτων, επί 15ετίας διαχειρίστρια διεύθυνσης πρατηρίου υγρών καυσίμων. Διετέλεσε ταμίας στο Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων του 2ου δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου Ριγγλάδων Λευκίμμης.

ΒΑΡΕΛΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
Ξενοδοχοϋπάλληλος, πρώην εργαζόμενος στο ΑΚΤΗ ΜΕΣΟΓΓΗΣ, κατά την περίοδο των μεγάλων αγωνιστικών κινητοποιήσεων.

ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Νοσηλεύτρια στο κέντρο υγείας Λευκίμμης. Έχει διατελέσει μέλος του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολικού κέντρου Νεοχωρίου καθώς και στο ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Λευκίμμης.

ΚΟΥΡΗ ΑΛΕΞΙΑ
Συνταξιούχος, πρώην εργαζόμενη στο αθηναϊκό και Μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων, Μέλος της Γραμματείας Τύπου και ΜΜΕ του ΠΑΜΕ και εκλεγμένη στην πανελλήνια ομοσπονδία ενώσεων προσωπικού τύπου και ΜΜΕ. Διατέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 61ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών και Αντιπρόεδρος της ένωσης γονέων στην 4η κοινότητα Αθηνών. Διατέλεσε επίσης Πρόεδρος του ΔΣ του συλλόγου Λευκιμιωτών Αττικής. Είναι Γ. Γραμματέας του Αγροτικού Συλλόγου Λευκίμμης.

ΜΕΡΙΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας αγροτικών Συλλόγων Κέρκυρας καθώς και Αντιπρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Πεντατίου.

ΠΑΛΗΚΥΡΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
Συνταξιούχος αυτοκινητιστής, πρώην μέλος του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Αγ. Δημητρίου Χλωμού.

ΜΙΧΑΗΛ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Επαγγελματίας. Έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ του κερκυραϊκού Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων, αντιπρόσωπος στο ΕΚΚ και στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων, μέλος του ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου δημοτικού σχολείου Λευκίμμης. Επίσης έχει διατελέσει μέλος του ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Καντρίλιες ο Γαρουφαλης και μέλος του ΔΣ του Αθλητικού Συλλόγου Ηρακλή Κέρκυρας

ΜΕΡΙΑΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
Ελεύθερος Επαγγελματίας. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πεντατίου για 18 χρόνια. Αντιπρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Κοινότητας Πεντατίου.

ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΙΤΗ ΕΛΕΝΗ
Ξενοδοχοϋπάλληλος, αντιπρόσωπος του Συνδικάτου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Επισιτισμού Τουρισμού στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Επισιτισμού-Τουρισμού


ΒΑΓΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Εργάστηκε για πολλά χρόνια ως Α’ μάγειρας στο αυτοκρατορικό παλάτι της Σαουδικής Αραβίας. Αργότερα, εστιάτορας στα Μωραΐτικα, ψαράς και αλιεργάτης. Έχει διατελέσει μέλος της διοίκησης του ποδοσφαιρικού συλλόγου Κεραυνός Αγ. Νικολάου.

ΜΩΡΑΪΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Πρώην μέλος του διοικητικού συμβουλίου του πολιτιστικού συλλόγου Στρογγυλής και αντιπρόσωπος του Συνδικάτου Ξενοδοχοϋπαλλήλων-επισιτισμού-τουρισμού στο εργατικό κέντρο και την ομοσπονδία.

ΠΑΛΗΚΥΡΑ ΜΑΡΙΚΑ

Εργάτρια στη χημική βιομηχανία και στέλεχος της οργάνωσης γυναικών Αγ. Αναργύρων

ΔΑΦΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Συνταξιούχος επαγγελματίας. Έχει διατελέσει μέλος της νομαρχιακής επιτροπής του ΚΚΕ. Μέλος του διοικητικού συμβουλίου του εμποροβιοτεχνικού επιμελητηρίου. Μέλος του Δ/Σ της Ομοσπονδίας Εμποροβιοτεχνών, Μέλος του Δ/Σ του Σωματείου Ταπετσέρηδων, Μέλος του Σωματείου των αυτοαπασχολούμενων επαγγελματιών Κέρκυρας, Μέλος του πανελλήνιου συντονιστικού της ΔΗΚΕΒΕ-ΠΑΣΕΒΕ. Έχει διατελέσει μέλος της Επιτροπής Ειρήνης

ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ξενοδοχοϋπάλληλος, αντιπρόεδρος της διοίκησης του σωματείου εργαζομένων στα ξενοδοχεία LOUIS Ν. Λέισος και αντιπρόσωπος στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας.

ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

Πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο ξενοδοχείο LOUIS Ν.Λέισος, αντιπρόσωπος στο Συνδικάτο ξενοδοχοϋπαλλήλων-επισιτισμού-τουρισμού στο εργατικό κέντρο και την ομοσπονδία και μέλος της διοίκησης του ΚΟΡΙΣΣΟΥ, αθλητικού, πολιτιστικού, περιβαλλοντικού συλλόγου.

ΚΟΣΜΑ ΑΡΤΕΜΙΣ

Ξενοδοχοϋπάλληλος, μέλος του χορευτικού τμήματος του πολιτιστικού συλλόγου Στρογγυλής και μέλος του θεατρικού τμήματος του πολιτιστικού συλλόγου Αργυράδων και πτυχιούχος πολιτικών δομικών έργων

ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΝΙΚΟΣ

Στέλεχος της διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, Γενικός Γραμματέας του Αθλητικού Συλλόγου Ηρακλής Κέρκυρας, Εκπρόσωπος του Αγροτικού Συλλόγου Αργυράδων στη συνεταιριστική κοινοπραξία Κέρκυρας. Έχει στο παρελθόν διατελέσει αντιπρόεδρος του Αγροτικού συνεταιρισμού Αργυράδων, μέλος του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Αργυράδων και του Αθλητικού ποδοσφαιρικού συλλόγου ΚΡΟΝΟΣ Αργυράδων.

ΑΝΔΡΙΩΤΗ ΣΟΦΙΑ

Υπεύθυνη αποθήκης σε ξενοδοχείο πολυεθνικού ομίλου, αθλήτρια στο καράτε και μέλος του θεατρικού τμήματος του πολιτιστικού συλλόγου Αγίου Ματθαίου

ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ξενοδοχοϋπάλληλος, μέλος του Κόρισσου περιβαλλοντικού πολιτιστικού αθλητικού συλλόγου

ΠΑΝΔΗ ΦΙΩΡΗ

Έχει διατελέσει μέλος του Δ/Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λευκίμμης, Πρώην αθλήτρια στίβου και βόλεϊ στην Αθλητική Ένωση Λευκίμμης, Μέλος του χορευτικού τμήματος του πολιτιστικού συλλόγου Βιταλάδων, Μέλος του Δ/Σ του χορευτικού ομίλου Περιβολίου.

ΜΙΑΡΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Ξενοδοχοϋπάλληλος, Μέλος του διοικητικού συμβουλίου του χορευτικού ομίλου Περιβολίου

ΚΟΝΤΟΜΑΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Συνταξιούχος ΙΚΑ

ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

Τραπεζοϋπάλληλος

ΚΟΣΚΙΝΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

Ξενοδοχοϋπάλληλος, με σπουδές στην κοινωνική ανθρωπολογία και κοινωνιολογία, Είναι μέλος του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Άνω Παυλιάνας ‘’Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ’’, Μέλος του περιβαλλοντικού και φιλοδασικού συλλόγου ‘’Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ’’. Μέλος του τοπικού συμβουλίου Άνω Παυλιάνας.

ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ

Ξενοδοχοϋπάλληλος, μέλος του φιλόπτωχου ταμείου της ενορίας της Άνω Παυλιάνας.

ΛΟΥΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Συνταξιούχος

ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Συνταξιούχος

ΒΑΡΕΛΗΣ ΝΙΚΟΣ

Ξενοδοχοϋπάλληλος

ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Συνταξιούχος παρασκευάστρια στο Κέντρο Υγείας Λευκίμμης

ΦΩΤΕΙΝΗ ΦΩΤΕΙΝΟΥ

Συνταξιούχος Ξενοδοχοϋπάλληλος


ΑΡΜΕΝΙΑΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

Ιδιωτικός υπάλληλος,
Πρώην πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Αγ. Ματθαίου και μέλος της χωρωδίας του συλλόγου.

ΜΗΤΣΙΑΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Έχει διατελέσει αντιπρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο SUNDY. Πρωτοπόρος αγωνιστής των εργαζομένων του ΑΚΤΗ ΜΕΣΣΟΓΗΣ.
Είναι αντιπρόσωπος στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας

ΝΙΚΟΜΑΝΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

Έχει διατελέσει γραμματέας του πολιτιστικού συλλόγου Μαραθιά και πρώην ποδοσφαιριστής του ΦΑΙΑΚΑ Μαραθιά.

ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

Καμαριέρα-Συνδικαλίστρια
Αντιπρόσωπος του Συνδικάτου στο Εργατικό Κέντρο.

ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΑΘΗΝΑ

Πολιτική υπάλληλος του ταμείου των Ναυτών στο κεντρικό λιμεναρχείο Κέρκυρας, πρωτεργάτης του αγώνα για την προστασία του Ίσσου.

ΠΑΛΗΚΥΡΑΣ ΧΑΡΗΣ

FRONT OFFICE MANAGER, ταμίας συλλόγου Αγ. Δημητρίου, μέλος Δ/Σ αγροτικού συλλόγου

ΚΑΣΙΜΗ ΙΩΑΝΝΑ

Αισθητικός- Ξενοδοχοϋπάλληλος, μέλος της διοίκησης του αθλητικού Συλλόγου Πήγασος

ΡΑΡΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

Πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο ξενοδοχείο GRAND MEDITTERANEO.
Μέλος της διοίκησης του Συνδικάτου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Επισιτισμού-Τουρισμού,
Αντιπρόσωπος στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας και την Ομοσπονδία.
Μέλος του Δ/Σ του περιβαλλοντικού, πολιτιστικού συλλόγου ‘Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ’.

ΣΟΥΚΕΡΑ ΟΥΡΑΝΙΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ξενοδοχοϋπάλληλος.
Έχει διατελέσει μέλος της χορωδίας Άνω Παυλιάνας.

ΑΒΡΑΜΙΩΤΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Μέλος της χορωδίας του καλλιτεχνικού συλλόγου Αγ. Ματθαίου και μέλος του χορευτικού τμήματος του πολιτιστικού συλλόγου Αγ. Ματθαίου

ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Γενική γραμματέας του σωματείου εργαζομένων στο SUNDY
Αντιπρόσωπος στο Εργατικό Κέντρο

ΚΟΝΟΦΑΟΥ ΜΑΡΙΑ

Έχει διατελέσει πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων στο 25ο δημοτικό σχολείο Περιστερίου. Καθηγήτρια αισθητικής.

ΒΑΡΕΛΗΣ ΦΩΤΗΣ

Ιδιωτικός υπάλληλος, έχει διατελέσει μέλος της διατελέσει μέλος της διοίκησης του πολιτιστικού συλλόγου Βιταλάδων.

ΒΛΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ

Ξενοδοχοϋπάλληλος

ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Έχει διατελέσει μέλος του Δ/Σ του Συνδικάτου. Αντιπρόσωπος στο εργατικό κέντρο Κέρκυρας.

ΑΡΜΕΝΙΑΚΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑ

Ξενοδοχοϋπάλληλος

ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

Ελεύθερος επαγγελματίας

ΣΚΑΡΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Ξενοδοχοϋπάλληλος

ΜΠΟΤΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

Επαγγελματίας, έχει διατελέσει μέλος του Δ/Σ του αθλητικού ομίλου Μεσογγής καθώς και του Δ/Σ του πολιτιστικού συλλόγου Μεσογγής.

ΔΡΑΓΑΝΙΓΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Ξενοδοχοϋπάλληλος

ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Κ. Παυλιάνας

ΚΟΚΚΑΛΗ ΜΑΡΙΑ

Ιδιωτική υπάλληλος

ΦΑΡΜΑΚΗ ΑΘΑΝΑΣΊΑ

Ξενοδοχοϋπάλληλος

ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΓΑΡΔΙΚΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Έχει διατελέσει μέλος του Δ/Σ της αθλητικής ένωσης Λευκίμμης

ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ

Συνταξιούχος πυροσβέστης, μέλος του Δ/Σ της ΑΕΛ.

ΣΤΟΥΠΑ ΕΙΡΗΝΗ

Έχει διατελέσει μέλος του Δ/Σ του συλλόγου γυναικών Πετριτή.

ΤΖΩΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

Συνταξιούχος- ελεύθερος επαγγελματίας. Έχει διατελέσει μέλος του κοινοτικού συμβουλίου Μωραϊτίκων.

ΚΟΣΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Συνταξιούχος ναυτικός

ΡΕΒΗ ΝΑΤΑΛΙΑ

Έχει σπουδάσει στη Γερμανία OFFICE MANAGEMENT και στη Θες/νικη τη σχολή μαγειρικής LEVY. Συμμετέχει στους ρεπόρτερς χωρίς σύνορα και στην οργάνωση για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Εργάζεται ως guest relation σε μεγάλη ξενοδοχειακή επιχείρηση.

ΒΑΡΕΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Είναι μέλος του Δ/Σ του πολιτιστικού συλλόγου Βιταλάδων, του οποίου έχει διατελέσει και πρόεδρος. Έχει επίσης διατελέσει μέλος του Δ/Σ του αθλητικού συλλόγου ‘ΠΗΓΑΣΟΣ’

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ

Ξενοδοχοϋπάλλήλος, έχει διατελέσει αντιπρόσωπος στο εργατικό κέντρο Κέρκυρας.

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ξενοδοχοϋπάλληλος

ΜΙΑΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Ξενοδοχοϋπάλληλος

ΜΠΟΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ελεύθερος επαγγελματίας

Κουλούρης Ηλίας

Επαγγελματίας μαρμαράς,  ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο του τουρισμού. Ερασιτέχνης μουσικός


ΒΛΑΣΗΣ ΠΛΑΤΩΝΑΣ

Συνταξιούχος.

ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

Ιδιωτική Υπάλληλος.

ΣΟΥΛΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Συνταξιούχος, πρώην συνδικαλιστής στα πετρελαιοειδή.

ΠΛΑΣΚΑΣΟΒΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ξενοδοχοϋπάλληλος.

ΒΛΑΣΣΗ ΜΑΡΙΑ

Ξενοδοχοϋπάλληλος

ΝΙΚΟΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Ξενοδοχοϋπάλληλος.

ΣΑΜΟΙΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Επαγγελματίας. Έχει διατελέσει μέλος της διοίκησης της Φιλαρμονικής εταιρείας Λευκίμμης και του Αρχιλόχου Λευκίμμης.

ΣΜΟΙΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Φοιτητής ,Αντιπρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου Ηλεκτρολόγων – Μηχανικών και Μηχανολόγων Μηχανικών στην Κοζάνη

ΚΑΝΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Ξενοδοχοϋπάλληλος.

ΚΟΥΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Συνταξιούχος Φαρμακοποιός, συμμετείχε στην εξέγερση του Πολυτεχνείου ως αντιπρόεδρος του φοιτητικού συλλόγου Φαρμακευτικής, έχει διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο Νηπιαγωγείο, στο Δημοτικό, στο Γυμνάσιο και το Λύκειο Λευκίμμης, πρώην ποδοσφαιριστής , γενικός αρχηγός και αντιπρόεδρος του Παλευχιμαικού και της ΑΕΛ, μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής κατά του ΧΥΤΑ Νότιας Κέρκυρας.

ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΝΤΕΜΗΣ)

Μέλος του Δ/Σ του Συνδικάτου Ξενοδοχοϋπαλλήλων , αντιπρόσωπος στο Εργατικό Κέντρο και την Ομοσπονδία. Ιδρυτικό μέλος του Πολιτιστικού συλλόγου Αργυράδων, μέλος του θεατρικού τμήματος και Μουσικός.

ΘΕΟΦΥΛΑΚΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑ

Εκπαιδευτικός στην ιδιωτική εκπαίδευση.

ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

Επαγγελματίας και Καθηγητής Μουσικής.

ΜΙΑΡΗ ΟΛΓΑ

Συνταξιούχος.

ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΕΡΜΙΟΝΗ

Ξενοδοχοϋπάλληλος.

ΛΕΣΣΗ ΑΝΘΟΥΛΑ

Ξενοδοχοϋπάλληλος.

ΛΟΥΜΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ

Επαγγελματίας. Δραστηριοποιείται ερασιτεχνικά στο θέατρο.

ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ

Συνταξιούχος.

ΤΣΑΠΗΓΟΣ ΦΩΤΗΣ

Συνταξιούχος Οικοδόμος, Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοχωρακίου, Αργυράδων «Η Καλλιπάτειρα».

ΛΕΣΣΗ ΜΑΡΙΑ (Τούλα)

Πρώην Νοσηλεύτρια στο Γενικό Νοσοκομείο εργάζεται τώρα ως ξενοδοχοϋπάλληλος.

ΚΑΛΟΥΔΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ

Ξενοδοχοϋπάλληλος.

ΡΕΒΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Ξενοδοχοϋπάλληλος.

ΜΥΡΙΛΛΑ ΜΑΡΙΑ

Ξενοδοχοϋπάλληλος. Μέλος της διοίκησης του σωματείου εργαζομένων στο SANDY BEACH και αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία.

ΡΟΥΜΠΙΕ ΜΙΡΑΝΤΑ

Ιδιωτική Υπάλληλος.

ΣΤΟΥΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Συνταξιούχος.

ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ

Ξενοδοχοϋπάλληλος.

ΒΑΓΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

Εργαζόμενος στον Επισιτισμό.

ΚΑΒΒΑΔΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Ιδιωτική Υπάλληλος.

ΦΩΤΕΙΝΟΥ ΑΜΑΛΙΑ

Ξενοδοχοϋπάλληλος , πολύτεκνη μητέρα , πρώην μέλος της χορωδίας Περιβολίου και μέλος της χορωδίας Λευκίμμης.

ΚΑΒΒΑΔΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Ξενοδοχοϋπάλληλος μέλος του Θεατρικού τμήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αργυράδων.

ΜΠΑΣΙΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

Έχει διατελέσει μέλος της Διοίκησης του Πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Λευκίμμης.

ΜΑΖΗ ΝΑΤΑΛΙΑ

Ξενοδοχοϋπάλληλος, πρώην μέλος του χορευτικού τμήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βιταλάδων και μέλος του χορευτικού Ομίλου Περιβολίου.

ΣΠΑΤΑΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Ξενοδοχοϋπάλληλος.

ΣΟΥΚΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Συνταξιούχος.

ΠΑΓΚΡΑΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΝΟΣ

Ιδιωτικός Υπάλληλος.

ΑΡΜΕΝΙΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ

Ιδιωτική Υπάλληλος.

ΒΑΡΑΓΓΟΥΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Ιδιωτική Υπάλληλος.

ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ξενοδοχοϋπάλληλος, μέλος του χορευτικού τμήματος του πολιτιστικού συλλόγου Βιταλάδων.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ιδιωτικός Υπάλληλος.

ΣΟΥΛΑΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ιδιωτικός Υπάλληλος.

ΚΩΤΣΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Επαγγελματίας.

ΠΑΝΔΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Ιδιωτική Υπάλληλος.

ΑΣΠΙΩΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Συνταξιούχος.

ΖΕΡΒΟΥ ΣΤΑΜΑΤΕΛΛΑ

Ξενοδοχοϋπάλληλος.

ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Συνταξιούχος Πυροσβέστης.

ΖΕΚΗ ΣΟΦΙΑ

Συμβασιούχος. Πρώην Τραπεζικός Υπάλληλος χορηγήσεων ALPHA BANK , Π.Ε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ –ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ με 4ετή θητεία στις σχολικές επιτροπές του Δήμου Νότιας Κέρκυρας , ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΕΛΠ-ΕΑΠ ΠΑΤΡΩΝ και μέλος στο Δ.Σ του Π.ΣΥ. Λευκιμμιωτών ΑΤΤΙΚΗΣ

ΖΕΡΒΟΥ ΕΛΕΝΗ

Ξενοδοχοϋπάλληλος.

ΚΟΝΟΦΑΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ιδιωτικός Υπάλληλος.

ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ

Επαγγελματίας, Μέλος του τοπικού Συμβουλίου Λευκίμμης.

ΔΑΦΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ιδιωτικός υπάλληλος.

ΑΝΔΡΙΩΤΗ ΣΤΑΜΑΤΕΛΛΑ

Συνταξιούχος , πρώην πρόεδρος του Σωματείου Μισθωτών Λογιστών και αντιπρόσωπος στο Εργατικό Κέντρο.

ΜΠΟΓΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Ξενοδοχοϋπάλληλος.

ΠΡΕΝΤΣΕ ΤΡΥΦΩΝΑΣ

Εργάτης.

ΔΑΦΝΗ ΕΛΕΝΗ

Συνταξιούχος πρώην αντιπρόσωπος στο Εργατικό Κέντρο.

ΔΕΛΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

Ξενοδοχοϋπάλληλος.

ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Οικονομολόγος.

ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Φοιτήτρια.

ΣΕΓΚΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

Ιδιωτική Υπάλληλος.

ΡΕΤΣΗ ΙΩΑΝΝΑ

Συνταξιούχος μέλος της χορωδίας Βραγκανιωτίκων.

ΣΟΥΚΕΡΑΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ

Γ. Γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων στο Ξενοδοχείο LA GROTTA VERDE και αντιπρόσωπος στο Εργατικό Κέντρο.

ΒΑΓΙΑΣ ΗΛΙΑΣ

Ιδιωτικός Υπάλληλος , Οδηγός τουριστικών λεωφορείων και χειριστής εκσκαφτικών μηχανημάτων.

ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Μέλος του Δ.Σ του Συνδικάτου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κέρκυρας και αντιπρόσωπος στο Εργατικό Κέντρο.

ΒΑΡΕΛΗ ΑΛΙΚΗ

Μέλος του τοπικού συμβουλίου Βιταλάδων.

ΔΗΜΟΥΛΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ

Πρώην Ποδοσφαιριστής και αντιπρόεδρος του Ποδοσφαιρικού Συλλόγου ‘’ΚΕΡΑΥΝΟΣ’’ Αγ.Νικολάου , καθώς και μέλος του Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ.Νικολάου.

ΒΑΡΕΛΗ –ΒΛΑΣΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Ξενοδοχουπάλληλος

ΚΟΝΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Ξενοδοχουπάλληλος

ΑΡΜΕΝΙΑΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Εχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ του Σωματείου εργαζομένων στο SANDY BEACH και αντιπρόσωπος στο Εργατικό Κέντρο

ΜΠΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΡΗΣ

Οικονομολόγος Επαγγελματίας , πρώην Πρόεδρος του «ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ» Στρογγυλής , και πρώην αντιδήμαρχος στον ενιαίο Δήμο Κέρκυρας.