Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ερευνώνται οι συνθήκες της θανάσιμης πτώσης της Βρετανίδας αστυνομικού στον Κάβο

June 18, 2018: Website of the Surrey Police, the territorial police force responsible for policing the county of Surrey in South East England.
ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ
04 Σεπτεμβρίου 2023 / 18:52

Τι ήπιε και πόσο αυτό συνέβαλε στη πτώση της Βρετανίδας αστυνομικού, που σκοτώθηκε στον Κάβο λίγες ώρες μετά την άφιξή της εκεί για διακοπές.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τα αίτια του θανάτου της 22χρονης Βρετανίδας αστυνομικού -υπηρετούσε στην Αστυνομία του Surrey- στον Κάβο θα αποκαλύψουν οι τοξικολογικές εξετάσεις. Αυτό επεσήμανε ανάμεσα στα άλλα ο ιατροδικαστής, Γ. Αϊβατίδης μιλώντας στην Sun. «Τα ευρήματα της νεκροτομής περιελάμβαναν κατάγματα στον θώρακα, το στομάχι και μια μικρή ρήξη σπλήνας. Αλλά το θανατηφόρο ήταν το τραύμα στο κεφάλι».

Ο πατριός της, επίσης αστυνομικός, αναμένεται στην Κέρκυρα για τον επαναπατρισμό της σορού της κόρης του.

Το Σάββατο, η αστυνομία του Surrey δήλωσε: «Χθες, δυστυχώς, ενημερωθήκαμε για τον ξαφνικό θάνατο αξιωματικού, ενώ ήταν σε διακοπές στην Κέρκυρα. Εργαζόμαστε για να στηρίξουμε τόσο την οικογένεια όσο και τους συναδέλφους της εδώ σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο. Έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου διεξάγεται από τις ελληνικές Αρχές και αναμένουμε περαιτέρω ενημερώσεις από αυτές καθώς διεξάγουν τις έρευνές τους».

ΦΩΤΟ: SHUTTERSTOCK