Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αεροδρόμιο Κέρκυρας: Αναστάτωση στις πτήσεις προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ
04 Σεπτεμβρίου 2023 / 15:32
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Μεγάλο δέντρο ξεριζώθηκε στο Άλσος του Ανεμομύλου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Προβλήματα στην προσγείωση αεροσκαφών στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας προκάλεσε η κακοκαίρια που ξέσπασε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι.

Πέντε εμπορικές πτήσεις με προορισμό το "Ι. Καποδίστριας", προσγειώθηκαν τελικά στο Πρίντιζι και στην Αθήνα. Ειδικότερα στο ιταλικό αεροδρόμιο προσγειώθηκαν τρεις πτήσεις από το Λονδίνο, το Τορίνο και την Ζυρίχη, ενώ οι εμπορικές πτήσεις της JET2 από Μάντεστερ και Μπίρμινγχαμ κατευθύνθηκαν στο "Ελ. Βενιζέλος", στα Σπάτα.

Παράλληλα, πέντε αεροσκάφη κάνουν γύρους αυτή την ώρα (3.30 μ.μ.) πάνω από τον εναέριο χώρο της Κέρκυρας.

Στο μεταξύ ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να επιδείξουν οι οδηγοί που κινούνται επί της οδού Δονάτου Δημουλίτσα, στο ύψος της Βίλλα Ρόσα, λόγω δέντρου που έπεσε από την κακοκαιρία πάνω στις λαμαρίνες του εργοταξίου.

Δέντρο ξεριζώθηκε στο Άλσος Ανεμομύλου

Τρεις κλήσεις για απομάκρυνση κλαδιών που έπεσαν στο οδόστρωμα στις περιοχές Γαρίτσα, Γουβιά και Αλυκές Ποταμού δέχθηκε η Πυροσβεστική, ενώ η συνδρομή της απαιτήθηκε όταν ένα δέντρο, λόγω των δυνατών ανέμων που έπνεαν, έπεσε στο Άλσος Ανεμομύλου πάνω στις τέντες και στα τραπεζάκια επιχείρησης εστίασης. Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν ήταν κανείς στο σημείο, καθώς οι πελάτες, λόγω της κακοκαιρίας είχαν απομακρυνθεί εγκαίρως.

ΦΩΤΟ FB ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΛΙΚΙΟΠΟΥΛΟΣ

ΦΩΤΟ FB ΣΠΥΡΟΣ ΧΑΛΙΚΙΟΠΟΥΛΟΣ

Τέλος, σποραδικές διακοπές ρεύματος σημειώνονται σε διάφορες περιοχές της πόλης και περιαστικά, οι οποίες αποκαθίστανται από συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ, ενώ  αρκετοί δρόμοι έχουν πλημμυρίσει, όπως στην περιοχή Τρία Γεφύρια, όπου τα φανάρια τέθηκαν εκτός λειτουργίας.

 

ΦΩΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.