Δευτέρα 13.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με 359 υποψηφίους διεκδικεί νέα θητεία η Δήμαρχος Κεντρ. Κέρκυρας Μερόπη Υδραίου

Μερόπη Υδραίου
01 Σεπτεμβρίου 2023 / 16:37

Μερόπη Υδραίου: «Μια μεγάλη και δυνατή ομάδα για την Κέρκυρα του 2028»

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΜΕΡΟΠΗ ΥΔΡΑΙΟΥ). Ένα πλήρες ψηφοδέλτιο, που αποπνέει μεγάλη δυναμική και ανανέωση, κατέθεσε η Μερόπη-Σπυριδούλα Υδραίου. Το ψηφοδέλτιο της Δημάρχου έχει τον μέγιστο αριθμό υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και οι υποψήφιοι στο σύνολό τους φτάνουν τους 359!

Μια μεγάλη και δυνατή ομάδα, με φρέσκιες ιδέες, εμπειρία, όρεξη, γνώση, ικανότητα και θέληση προσφοράς, συγκροτήθηκε από τη Δήμαρχο, με εμφανή τα στοιχεία ανανέωσης και σύνθεσης δημοκρατικών θέσεων και απόψεων.

Όπως ανέφερε η ίδια: Καταθέσαμε το ψηφοδέλτιό μας την περασμένη Δευτέρα. Είμαστε μια μεγάλη και ανεξάρτητη από αγκυλώσεις παράταξη, με ανθρώπους από διαφορετικές πολιτικές και ιδεολογικές αφετηρίες. Η πιο μεγάλη παράταξη άλλωστε είναι η ίδια η Κέρκυρα, η Κέρκυρα που ανήκει σε όλους μας και έχει ανάγκη όλους μας.

Είμαστε μια μεγάλη και δυνατή ομάδα που ζητά μια καθαρή και ισχυρή εντολή από τους πολίτες για να υλοποιήσουμε το Σχέδιο Κέρκυρα 2028, το σχέδιο της ανάπτυξης, της συνέχισης των έργων, των μεγάλων αλλαγών, το σχέδιο που βάζει πρώτα και πάνω από όλα τον άνθρωπο.

Ευχαριστώ όλους όσοι συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια και μοιραζόμαστε μαζί την άδολη και ειλικρινή αγάπη μας για την Κέρκυρα, το μεράκι μας να εργαστούμε για τον τόπο μας, ένα κοινό όραμα.

Ευχαριστώ και όλους όσους δήλωσαν πρόθυμοι να είναι υποψήφιοι οι οποίοι με συγκίνησαν με τη διάθεσή τους, αλλά δυστυχώς οι θέσεις στο ψηφοδέλτιο δεν επαρκούσαν για όλους. Προχωράμε όλοι μαζί, με την μεγάλη πλειοψηφία των συμπολιτών μας.

Ο συνολικός αριθμός των υποψηφίων είναι 359. Από αυτούς οι γυναίκες που συμμετέχουν είναι 139. Ο αέρας ανανέωσης αποτυπώνεται και από το γεγονός ότι ο μέσος όρος των υποψηφίων είναι κάτω των 45 ετών.

Η πολυσυλεκτικότητα και η επιλογή της Μερόπης Υδραίου για μια ουσιαστική ενότητα καταδεικνύεται από το γεγονός ότι πολλοί από τους υποψηφίους, στις προηγούμενες εκλογές είχαν κάνει άλλες επιλογές. Μας τιμά που επέλεξαν να συμπορευτούν δίπλα μας.

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του ψηφοδελτίου της Μ. Υδραίου ανέρχονται στους 93 και οι υποψήφιοι των Τοπικών Κοινοτήτων στους 265. Πρόκειται ουσιαστικά για το πρώτο ψηφοδέλτιο που κατατέθηκε για τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, με αριθμό καταχώρησης 1.

Όπως δήλωσε η Δήμαρχος Μ. Υδραίου: «Συνεχίζουμε όλοι μαζί, ζητώντας την καθαρή εντολή των συνδημοτών μας, για την Κέρκυρα της ανανέωσης, της δημιουργίας, της σύγχρονης ανάπτυξης. Για την Κέρκυρα του 2028.»