Πέμπτη 09.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νεκρή βρέθηκε 22χρονη Βρετανίδα στον Κάβο

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
01 Σεπτεμβρίου 2023 / 10:11
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Η νεαρή κοπέλα βρισκόταν σε διακοπές στην Κέρκυρα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες

ΚΑΒΟΣ. Το πτώμα μιας 22χρονης Βρετανίδας εντοπίστηκε λίγο πριν τις 8 το πρωί της Παρασκευής σε παράδρομο στην περιοχή του Κάβου κοντά σε ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Στη σορό της νεαρής κοπέλας, βρέθηκε ένα δίπλωμα οδήγησης, με το οποίο επιχειρείται η ταυτοποίησή της.

Στο σημείο βρίσκεται η Αστυνομία και το Εγκληματολογικό, όπως και ιατροδικαστής, ενώ νωρίτερα έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Την υπόθεση έχει επιληφθεί το Α.Τ Λευκίμμης.

Η επιτόπια αυτοψία δεν παρουσίασε ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Υπήρχε μόνον έναν τραύμα στο κεφάλι, το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις είναι αποτέλεσμα της πτώσης της στο έδαφος. 

Τα αίτια του θανάτου της 22χρονης τουρίστριας θα διαπιστωθούν με τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.  

 

 

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.