Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Φωτιά σε ΙΧ στον Αη Γόρδη

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ
31 Αυγούστου 2023 / 10:29
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Λαχτάρησε ο οδηγός του αυτοκινήτου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Φωτιά εκδηλώθηκε σε εν κινήσει αυτοκίνητο στον Αη Γόρδη. Ο οδηγός ακινητοποίησε άμεσα το ΙΧ, ενώ άμεσα έσπευσε στο σημείο η Πυροσβεστική με 9 άτομα και τέσσερα οχήματα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής (10.27) η φωτιά που εκδηλώθηκε στη μηχανή του αυτοκινήτου είναι σε μερικό έλεγχο. Το συμβάν σημειώθηκε στις 10.08 το πρωί 2 χλμ πριν την παραλία. Στο όχημα επέβαινε μόνο ο οδηγός του ΙΧ.

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (11.00)

Κατασβέστηκε η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σε ΙΧ στον Άη Γόρδη. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική οι ζημιές που προκλήθηκαν στο όχημα είναι μεγάλες. 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.